Πανήγυρις του Γενεθλίου της Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Μυριοκεφάλων (ΦΩΤΟ)

myriokefala-2

Πάνδημη ήταν και η εφετεινή Πανήγυρις του Γενεθλίου της Θεοτόκου στο ιδιαίτερα λαοφιλές Προσκύνημα της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, την Ιερά Μονή Μυριοκεφάλων.

Και, όπως κάθε χρόνο, εκατοντάδες πιστοί, εκπληρώνοντας το τάμα τους στην Παναγία την Αντιφωνήτρια, διένυσαν πεζοί μακρυνές αποστάσεις για να προσκυνήσουν την Ιερά Εικόνα Της.

Στις Ιερές Ακολουθίες της Πανηγύρεως, τον Μέγα Εσπερινό της Κυριακής 7ης και τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία της Δευτέρας 8ης Σεπτεμβρίου 2014, προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιος, με τον οποίο συλλειτούργησαν πολλοί κληρικοί της Μητροπόλεώς μας και άλλων Εκκλησιαστικών Επαρχιών της Κρήτης.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας Αντιφωνητρίας με την συμμετοχή των πολιτικών και στρατιωτικών Αρχών του τόπου μας και πολλών θεοτοκόφιλων προσκυνητών.

myriokefala-1

myriokefala-3

myriokefala-4

myriokefala-5

myriokefala-7

myriokefala-9

myriokefala-11

myriokefala-12

myriokefala-13

myriokefala-14

myriokefala-16

myriokefala-17

Εμφανίσεις: 44960
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!