Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου με Καρούντζο

ImageΤον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο επισκέφτηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Αθανάσιος Καρούντζος, η πρώτη συνάντηση του έτους που πραγματοποιεί  στα πλαίσια της νέας συνεργασίας  με την Ιερά Αρχιεπισκοπή, για την ευθύνη των ιδρυμάτων που αναλαμβάνει και που βρίσκονται στην περιφέρεια της Κρήτης.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Καρούντζος σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε: «Δεν ήταν μόνο σημαδιακή η συνάντηση που επεδίωξα σήμερα με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο. Έχω την εντολή από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών να επισκεφτώ την Αρχιεπισκοπή, η οποία κάνει ένα τιτάνιο έργο κοντά στα κοινωνικά προβλήματα του δημότη, με πολύ σημαντική συμβολή και  λύσεις συγκεκριμένων προβλημάτων».

«Θέλησα να δηλώσω  την παρουσία μου στην νέα μας συνεργασία. Ως Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης έχω την ευθύνη των ιδρυμάτων που βρίσκονται σε όλο το φάσμα της Περιφέρειας. Υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να δούμε από κοινού, Κράτος και  Αρχιεπισκοπή και θα προγραμματίσουμε συναντήσεις με τους αρμόδιους υπουργούς», πρόσθεσε επίσης ο κ. Καρούντζος.

Εν συνέχεια αναφέρθηκε για την συνάντηση, τονίζοντας ότι «η συζήτησή μας ήταν σε ένα κλίμα πάρα πολύ καλής συνεργασίας, σε ένα κλίμα που επιβεβαιώθηκε και από την νέα αυτή θέση από την πλευρά μου σε όλα αυτά τα θέματα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αρχιεπίσκοπο, γιατί μόλις ζήτησα αυτήν την συνάντηση αμέσως ανταποκρίθηκε, σε ένα βεβαρημένο πρόγραμμα που έχει ο ίδιος, όμως ήθελα η πρώτη συνάντηση του έτους να σηματοδοτεί αυτό το νέο ξεκίνημα».

Εμφανίσεις: 31259
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!