Ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης στον Κρήτης Ειρηναίο

kikilias-2

Γράφει ο Αθανάσιος Θανόπουλος | Romfea.gr

Την Ιερά Αρχιεπίσκοπη Κρήτης επισκέφθηκε ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Βασίλειος Κικίλιας, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ηράκλειο.

Ο Υπουργός στην είσοδο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής έτυχε θερμής υποδοχής από κληρικούς, οι οποίοι τον καλωσόρισαν στην Κρήτη.

Στη συνέχεια ο κ. Κικίλιας είχε θερμή συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο, όπου συζήτησαν θέματα της τοπικής Εκκλησίας και για προβλήματα του νησιού.

«Η Εκκλησία της Κρήτης διαχρονικά έχει διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο, στηρίζοντας τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη", δήλωσε ο Υπουργός Δημοσίας Τάξης μετά το πέρας της συνάντησης με τον Αρχιεπίσκοπο.

Επίσης πρόσθεσε ότι "αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που συναντήθηκα με τον Αρχιεπίσκοπο Ειρηναίο, ο οποίος διακρίνεται για την ευαισθησία του, αλλά και το πλούσιο έργο του σε σημαντικά κοινωνικά και θεολογικά ζητήματα."

kikilias-1

kikilias-3

Εμφανίσεις: 49541
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!