Ο Καθηγούμενος της Μονής Καρακάλλου στα Χανιά (ΦΩΤΟ)

karakallou

Με θρησκευτική λαμπρότητα, ακολουθώντας το μοναστηριακό τυπικό πραγματοποιήθηκε στη Μεταμόρφωση στο Κάστρο, στο μετόχι της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Χρυσοπηγής, θερμή υποδοχή του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Καρακάλλου Πανοσιολογιωτάτου Γέροντος Αρχιμ. Φιλοθέου μετά της συνοδείας του, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Πρωτ. Βασίλειο Φραγκιαδάκη, την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής Θεοξένη Μοναχή με την αδελφότητα.

Με θερμότατα λόγια καλωσόρισε στην Μητρόπολη μας τον Γέροντα της Καρακάλλου ο Σεβασμιώτατος, προσφέροντας του μία ηγουμενική βακτηρία.

Από καρδίας και πολύ χαρούμενος ο π. Φιλόθεος στην αντιφώνηση του, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τα εγκάρδια λόγια του, την Καθηγουμένη της Ιεράς Μονής, καθώς και όλους τους ιερείς και την αδελφότητα για την θερμή υποδοχή.

Στη συνέχεια ο π. Φιλόθεος ξεναγήθηκε από την Γερόντισσα στους χώρους της Ιεράς Μονής και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην τράπεζα φιλοξενίας όπου είχαν ετοιμάσει με εκλεκτά βιολογικά προϊόντα οι μοναχές της Μονής.

Μετά το γεύμα ο π. Φιλόθεος μετέβη στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Αγίας Τριάδος, όπου τον υποδέχτηκε ο Καθηγούμενος της Μονής Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. Αμφιλόχιος Παπαγιαννάκης, μαζί με την αδελφότητα της Μονής.

Αφού ξεναγήθηκε στους χώρους της Ιεράς Μονής, και προσκύνησε την Ιερά Εικόνα της Παναγίας της Τριχερούσης και των Αγίων Γερασίμου και Ακακίου των Νέων Ασκητών, καθώς και τα ιερά λείψανα των Αγίων, οδηγήθηκε στο Μεγάλο Ηγουμενείο της Μονής για ένα παραδοσιακό κέρασμα.

ka1

ka2

ka3

ka4

ka5

ka6

ka7

ka8

ka9

ka10

ka11

ka12

ka13

ka14

ka15

ka16

ka17

Εμφανίσεις: 84953
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!