Λήξη κατασκηνωτικής περιόδου στις κατασκηνώσεις του Αγίου Παύλου (ΦΩΤΟ)

kat1

Με χαρούμενα τραγούδια, θεατρικά και μηνύματα για το φετινό θέμα των κατασκηνώσεων της Μητροπόλεως που είναι η παράδοση, έκλεισε η τρίτη κατασκηνωτική περίοδος των κοριτσιών στον Άγιο Παύλο.

Οι ομάδες σπίθες, πηγές, ρίζες, αξίες, θησαυροί, φώτα και καρποί, παράδοσης, παρουσίασαν στον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας κ. Δαμασκηνό, στον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη στην Οσιολογιωτάτη Γερόντισσα της Χρυσοπηγής Θεοξένη Μοναχή, σε πολλούς ιερείς και κηδεμόνες των παιδιών μία καταπληκτική εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια και χορούς.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, συγχαίροντας τα παιδιά, την αρχηγό, την υπαρχηγό, όλα τα στελέχη που εθελοντικά εργάστηκαν σε αυτήν την κατασκηνωτική περίοδο για την ζωντάνια και την αληθινή έκφραση που είχαν, καθώς και τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στις παιδικές κατασκηνώσεις του Αγίου Παύλου και στέλνουν τα παιδιά τους που σε αυτές τις κατασκηνώσεις δίνεται η ευκαιρία στα παιδιά τους να ακούσουν και τον Λόγο του Θεού και να αποκτήσουν πνευματικά αντισώματα που θα τα χρησιμοποιήσουν στη ζωή τους.

Τις Κατασκηνώσεις, που όπως είπε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος, τις λάβαμε κληρονομιά από τον νυν Αρχιεπίσκοπο Κρήτης και τότε Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ.κ. Ειρηναίο ο οποίος πραγματικά έδωσε ένα μέρος της ιστορίας της ζωής του για αυτές τις κατασκηνώσεις.

Μία κληρονομιά για την οποία τον ευχαριστούμε και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το άξιο έργο που μας άφησε ως παρακαταθήκη. Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Πρωτοσύγκελλο και την Οσιολογιωτάτη Γερόντισσα της Χρυσοπηγής που μαζί με την αδελφότητα συντονίζουν και δίνουν με την δική τους παρουσία και διακονία παλμό στην κατασκήνωση.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος στους πατέρες που διακονούν, στους γιατρούς και στην μαγείρισσα της κατασκήνωσης, καθώς και σε όλους εκείνους που καθημερινώς διακονούν φανερώς και αφανώς.

Με θερμά λόγια εξέφρασε την χαρά του και ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, ευχαριστώντας τα παιδιά για τους υπέροχους χορούς και τραγούδια τους, για την ζωντάνια και τα χειροκροτήματα τους, την τοπική μας Εκκλησία καθώς και όλους όσους διακόνησαν σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο ώστε να απολαύσουμε αυτή την υπέροχη εκδήλωση.

Στη συνέχεια οι δύο Ιεράρχες μοίρασαν στα στελέχη αναμνηστικά δώρα και σε όλους τους κατασκηνωτές το περιοδικό της κατασκήνωσης, έκδοση της Ιεράς Μητροπόλεως.

kat2

kat3

kat4

kat5

kat6

kat7

kat8

kat9

kat10

kat11

kat12

kat13

kat14

kat15

Εμφανίσεις: 57472
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!