Το λαούτο αγάπης που έδωσε ελπίδα σε χιλιάδες συνανθρώπους μας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

x1

Προσφέροντας ένα κρητικό λαούτο στον γνωστό κρητικό καλλιτέχνη κ. Μιχάλη Τζουγανάκη, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός και αφού πρώτα ευχαρίστησε τον κόσμο για την μεγαλειώδη προσέλευση του, που ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκε δυναμικά στο κάλεσμα φιλανθρωπίας της Μητροπόλεως για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου και του Κεντρικού Συσσιτίου.

Με λόγια αγάπης και απεριόριστης εκτίμησης ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη τον συντονιστή πολλών εκδηλώσεων της Τοπικής μας Εκκλησίας και εμπνευστή των συναυλιών όπως είπε, για την άψογη διοργάνωση της μεγαλύτερης στην πενταετία συναυλίας αγάπης που έχει γίνει στην Αν. Τάφρο και τα παιδιά του προγράμματος Ξένιος Ζευς, για την σημαντική τους αρωγή σε κάθε προσπάθεια του έργου της Μητροπόλεως μας, τον Δήμαρχο Χανίων κ. Εμμανουήλ Σκουλάκη και την Αντιδήμαρχο Τεχνικών έργων και Πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ κ. Νάνσυ Αγγελάκη για την συνδιοργάνωση και την παραχώρηση του χώρου της Ανατολικής Τάφρου, τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Χρήστο Μαρκογιαννάκη, τον Βουλευτή Χανίων κ. Μανούσο Βολουδάκη, τον Βουλευτή Χανίων κ. Κυριάκο Βιρβιδάκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Γιώργο Κονταξάκη, τους πολυτίμους χορηγούς που στήριξαν με κάθε τρόπο την συναυλία αυτή, καθώς και την υπάλληλο δομής των Συσσιτίων κ. Στυλιανή Περάκη η οποία μαζί με όλα τα παιδιά του προγράμματος εργάστηκαν νυχθημερόν για την υπέροχη αυτή βραδυά. Ένα μεγάλο ευχαριστω απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος στους κληρικούς και λαϊκούς που διακονούν στο Κεντρικό Συσσίτιο καθώς και στο προσωπικό των γραφείων.

Σήμερα ήρθαμε εδώ για να χτίσουμε ελπίδες, παρηγοριές και καρτερίες γι' αυτούς που είναι αδέλφια μας και πονούν, γι' αυτούς που είναι στερημένοι και θέλουν ένα κομμάτι ζεστό ψωμί, γι' αυτούς που ήρθαν στη δύσκολη θέση της πτωχείας στην οποία θέση μπορεί αύριο να είμαστε και εμείς, ανέφερε στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος.

Ήρθαμε και πήραμε θάρρος από την αγάπη σας, την προσέλευση σας, για να τιμήσουμε εκείνους που η ζωή τους φέρεται σκληρά, εκείνους που έγιναν ευκαιρία για όλους εμάς να γίνουμε φιλάνθρωποι και φιλόπτωχοι, ελεήμονες και τροφοδότες τους.

Κανείς δεν περίμενε πως τον αιώνα της τεχνολογίας, της ευημερίας και της προόδου θα χάνονται νοικοκυριά. Απόψε ήρθαμε εδώ να ενώσουμε τις φωνές μας και να δώσουμε την ελπίδα σε αυτούς τους ανθρώπους.

Οι 750 μερίδες καθημερινού φαγητού όπως ανέφερε η κ. Στέλλα Περάκη, ο Ξενώνας Συνοδών Ασθενών που ετοιμάζεται στο Νοσοκομείο Χανίων, η καθημερινή σπουδή στα χιλιάδες προβλήματα και η προσπάθεια αντιμετώπισης των , είναι κάποιες από τις δυναμικές πρωτοβουλίες που χάρη στην αγάπη των ανθρώπων έχει αναλάβει η Ιερά μας Μητρόπολη.

Με λόγια συγκινητικά απηύθυνε χαιρετισμό προς τους εκατοντάδες συνανθρώπους μας που είχα πλημμυρίσει ασφυκτικά την Αν. Τάφρο ο γνωστός Κρητικός καλλιτέχνης γιατί δίνεται και σαυτόν όπως είπε η ευκαιρία να νιώσει περισσότερο άνθρωπος σε αυτήν την δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι μας.

Στο χείμαρο κόσμου ανάμεσα ήταν και η γνωστή και πολύ επιτυχημένη καλλιτέχνιδα του μουσικού πενταγράμμου κ. Μελίνα Ασλανίδου που ήρθε και αυτή, γνωστή για τις φιλανθρωπικές τις ευαισθησίες, να στηρίξει την φιλανθρωπική αυτή εκδήλωση.

x4

x5

x6

x7

x8

x9

x10

x11

x12

x13

Εμφανίσεις: 54221
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!