Αρχιεπίσκοπος Κρήτης και Μητροπολίτης Κυδωνίας στις Κατασκηνώσεις του Αγίου Παύλου (BINTEO)

ar4

Κοντά στα χαριτωμένα παιδιά όπως τα προσφώνησε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, βρέθηκε μαζί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, και την Οσιολογιωτάτη Γερόντισσα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Θεοξένη Μοναχή, μαζί με τις ακούραστες αδελφές τις Ιεράς Μονής που και εφέτος υπερέβαλαν εαυτό για να αρχίσουν οι αγαπητές σε όλα τα παιδιά κατασκηνωτικές περίοδοι, συνεχίζοντας άξια ακόμη μία χρονιά να έχουν την εποπτεία και την ευθύνη των κατασκηνώσεων.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τα παιδιά της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου, τα στελέχη και τους ομαδάρχες ευχόμενος να ξεκουραστούν δημιουργικά, γιατί δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αξιοποιείς τον χρόνο δημιουργώντας. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ειρηναίο, τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, την Οσιολογιωτάτη Γερόντισσα Θεοξένη Μοναχή, τους συνεργάτες της Μητροπόλεως, καθώς και όλα τα παιδιά που κάθε χρονιά δίνουν ολοένα και περισσότερο δυναμικό το παρόν.

Με ένα παραδοσιακό τραγούδι τα κορίτσια της πρώτης κατασκηνωτικής περιόδου, που έχουν σαν θέμα ''Παράδοση και Πνευματική Αρχοντιά της Κρήτης'' υποδέχτηκαν μεταξύ άλλων δρωμένων, τους εκλεκτούς καλεσμένους τους.

Εκ μέρους των κοριτσιών απηύθηνε χαιρετισμό η επικεφαλής της κατασκήνωσης κ. Έλενα Παπαδάκη, η οποία προσέφερε ως αναμνηστικό στα κορίτσια και το νέο βιβλίο της Κατασκήνωσης Άγιος Παύλος, προσφορά της Ιεράς Μητροπόλεως και που επιμελήθηκε η αδελφότητα της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής.

Από τα χέρια των Σεβασμιωτάτων έλαβαν αναμνηστικά δώρα τα στελέχη της κατασκήνωσης, που με τον εθελοντισμό και την αγάπη τους προς τα παιδιά αποτελούν φωτεινό παράδειγμα νέων των ημερών μας.

Επιμ. Φωτ. Υλικού & Βίντεο: κ. Αντώνης Τζατζάνης και κ. Ιωάννης Κουκουράκης

ar1

ar2

ar3

ar5

Εμφανίσεις: 64886
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!