Εορτασμός των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στα Χανιά (ΦΩΤΟ)

xa

Στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου της πόλης μας πραγματοποιήθηκε την παραμονή της μεγάλης εορτής των Αγίων Αποστόλων, η Ακολουθία του μεγάλου πανηγυρικού Εσπερινού προεξάρχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ανδίδων κ. Χριστοφόρου και συμπροσευχουμένων του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, πλήθους ιερέων και εκατοντάδων πιστών.

Με λόγια βαθυτάτης εκτίμησης καλωσόρισε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, μεταφέροντας και την μεγάλη χαρά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού να έχουμε και να υποδεχόμαστε όπως είπε ο Πρωτοσύγκελλος, στον καύσωνα του καλοκαιριού την δρόσο της πνευματικότητος, τον άνθρωπο που για ένα ολόκληρο έτος υπήρξε καθηγητής του Σεβασμιωτάτου στην Αθωνιαδα Εκκλησιαστική Ακαδημία του Αγίου Όρους.

Η Εκκλησία μας αποτελεί την κιβωτό της σωτηρίας μας και όλοι μας είμαστε μέλη αυτού του πληρώματος, τόνισε μεταξύ άλλων ο Θεοφιλάστατος Επίσκοπος Ανδίδων κ. Χριστόφορος.

Με την μετάνοια μπορεί ο άνθρωπος να επιστρέψει στην κοινωνία με τον Θεό.

Υπάρχει και η τάξη των Αγίων που με την παρουσία τους και το παράδειγμα τους βοηθούν τους ανθρώπους να μην χάσουν τον δρόμο τους.

Χρέος όλων μας είναι να κρατήσουμε την πίστη μας ακέραιη, ζώντας ορθόδοξα και μυστηριακά.

xa1

xa2

xa3

xa4

xa5

xa6

xa7

xa8

xa9

Εμφανίσεις: 54626
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!