Νέος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος στην Ι.Μ. Κυδωνίας

arxierattikos

Νέος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, κατόπιν αποφάσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Δαμασκηνού διορίσθηκε ο Πρωτ. Γεώργιος Περάκης, εφημέριος της Ενορίας Αγίας Μαρίνας Κυδωνίας.

Ο Νέος Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος γεννήθηκε το 1955 στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος της Ιερατικής Σχολής Κρήτης, Πτυχιούχος της Ανωτέρας Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών, Πτυχιούχος Κοινωνικός Λειτουργός του ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας και Χ.Ε.Ν. Ελλάδος.

Είναι Εφημέριος στην Ενορία Αγίας Μαρίνας Χανίων από το 1981. Υπηρέτησε επί 20ετίας ως ιερατικός υπεύθυνος στο Νοσοκομείο Χανίων.

Επί 10ετίας ήταν μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Χανίων. Σήμερα είναι: Μέλος του Δ.Σ. του Θεοχαρίδειου Συμβουλευτικού Κέντρου,

Αντιπρόερδρος του Χαζίρειου Πολιτιστικού Κέντρου Αγίας Μαρίνας, που δίδει υποτροφίες σε αριστούχους φοιτητές Ιατρικής, Αντιπρόεδρος στην Εταιρία Προστασίας Ανηλίκων Χανίων.

Πρεσβυτέρα του είναι η Αναστασία Περάκη. Έχει τρία παιδιά και τρία εγγόνια.

Διακρίνεται διά την αφοσίωσή του στην Ιερά Μητρόπολη, την εργατικότητα, την οργανωτικότητα και την ευαισθησία του στον ευαίσθητο τομέα της υγείας.

Είμαστε βέβαιοι ότι με τη βοήθεια του Θεού και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου και την συνεργασία του με τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, ο π. Γεώργιος θα επιτελέσει τα νέα του υπεύθυνα ως Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος καθήκοντα, με παραδειγματική αφοσίωση, φροντίδα και αποτελεσματικότητα.

Εμφανίσεις: 77066
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!