Λήξη μαθημάτων Σχολής Αγιογραφίας στην Κίσαμο

agiograf1

Η Σχολή Αγιογραφίας της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, η οποία στεγάζεται στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο Της, ολοκλήρωσε το δεύτερο έτος λειτουργίας της.

Ο κύκλος σπουδών της Σχολής είναι πενταετής και τα μαθήματα, τα οποία παρακολουθούν ανελλιπώς περί τους είκοσι σπουδαστές, διδάσκονται από την γνωστή και καταξιωμένη αγιογράφο κ. Κωνσταντίνα Στεφανάκη, επιστημονική συνεργάτιδα της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, που προσφέρει εθελοντικά τις γνώσεις και την εμπειρία της.

Λόγω μεγάλου ενδιαφέροντος από πλήθος ενδιαφερομένων να μαθητεύσουν στην Σχολή, με την έναρξη λειτουργίας της Σχολής για τον επόμενο κύκλο μαθημάτων του 3ου έτους θα ξεκινήσει και η λειτουργία νέου τμήματος εκμάθησης Αγιογραφίας για αρχάριους.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος εξέφρασε τις πολλές ευχαριστίες του προς την κ. Στεφανάκη για την εθελοντική προσφορά της στις δράσεις του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της Μητροπόλεως και αφού ευχήθηκε στους σπουδαστές καλό Καλοκαίρι σημείωσε πως: «η τέχνη της αγιογραφίας είναι προσευχή που φέρνει τον άνθρωπο πιο κοντά με τον Θεό».

Εμφανίσεις: 39025
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!