Η εορτή της Αναλήψεως στην Γεωργιούπολη Χανίων (ΦΩΤΟ)

nax1

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η Ανάληψη του Κυρίου μας στον πανηγυρίζοντα ομώνυμο και κεντρικό Ιερό Ναό στην Γεωργιούπολη Χανίων.

Σε κλίμα ιδιαίτερα πανηγυρικό και με λαμπρότητα, τάξη και προσέλευση πολλών κληρικών, του νέου Δημάρχου Αποκορώνου κ. Χαράλαμπου Κουκιανάκη και πλήθους κόσμου, τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού.

Στο κήρυγμα του ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός αναφέρθηκε στήν μεγάλη Δεσποτική εορτή της Αναλήψεως και τίμησε εκλεκτούς επιτρόπους και πολλές κυρίες της πολυπληθέστατης ενορίας της Γεωργιουπόλεως οι οποίες στέκονται κοντά στον εφημέριο τους και συνδράμουν στο πλούσιο ενοριακό του έργο.

Ο εφημέριος της ενορίας Αρχ. Πανάρετος Ψαραύτης προσέφερε αναμνηστικά δώρα τόσο στον Σεβασμιώτατο που με θερμά λόγια καλωσόρισε όσο και στα τιμώμενα πρόσωπα τα οποία κατάφεραν να δημιουργήσουν μία όμορφη εόρτια ατμόσφαιρα, που συνεχίστηκε στο ωραίο πνευματικό κέντρο της ενορίας με πλούσια τράπεζα.

Τήν πανήγυρη τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρωτοσύγκελλος Αρχ. Δαμασκηνός Λιονάκης, ο Πανοσιολογιώτατος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αρσανίου Αρχ. Εφραίμ Μανουσάκης κι άλλοι κληρικοί.

nax2

nax3

nax4

nax5

nax6

nax7

nax8

nax9

nax10

nax11

nax12

nax13

Εμφανίσεις: 58834
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!