Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων στον Μητροπολίτη Κισάμου

IMG 0016a-2

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιο επισκέφθηκε, το πρωί της 16ης Μαΐου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σεραφείμ Τσόκα και την συνοδεία του.

Ο κ. Πρόεδρος ενημερώθηκε από τον Σεβασμιώτατο κ. Αμφιλόχιο για την διακονία της Μητροπόλεως στην προσπάθεια στήριξης εμπερίστατων και πολύπαθων συνανθρώπων μας μέσω του Αννουσάκειου Ιδρύματος Της, ως επίσης και για τις δράσεις του Τσατσαρωνάκειου Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Μητροπόλεως, το οποίο αγκαλιάζει τα νιάτα του τόπου και της ευρύτερης περιοχής.

Ακολούθησε ξενάγηση στο Τσατσαρωνάκειο Πολύκεντρο, πολιτιστικός πολυχώρος όπου δραστηριοποιούνται σε εβδομαδιαία βάση περισσότερα από 250 παιδιά και ενήλικες.

«Η Μητρόπολις μας, σημείωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, προσπαθεί μέσα από τις δράσεις του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου Της να δημιουργήσει ευκαιρίες δημιουργικής απασχόλησης απευθυνόμενη στα νιάτα του τόπου, καθώς η ενδοχώρα στερείται πολλών δυνατοτήτων και ευκαιριών. Στόχος μας είναι οι νέες γενιές μέσα από τον χώρο αυτό πολιτισμού των 2.300 τ.μ. να ονειρεύονται και να δημιουργούν τον δικό τους πολιτισμό, εμπνεόμενες από τις αξίες και τα ιδανικά της πίστης και του Γένους μας», κατέληξε.

Ο κ. Μεϊμαράκης εξέφρασε τον θαυμασμό του και την έκπληξη του για την ποιότητα και τις δράσεις του Πολύκεντρου, καθώς όπως είπε «το Πολύκεντρο αυτό είναι μια απόδειξη πως η Εκκλησία έμπρακτα και καθημερινά στηρίζει τις τοπικές κοινωνίες, τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους», ευχόμενος καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Εμφανίσεις: 66070
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!