Ισοπαλία 2-2 στην φιλανθρωπία και αλληλεγγύη (ΦΩΤΟ)

ag8

Με σκορ που στόχευσε στο τέρμα της αγάπης και του αλτρουισμού προς τον συνάνθρωπο, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Απριλίου ο φιλικός αγώνας μεταξύ της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο γήπεδο Περιβολίων Χανίων με σκοπό να βοηθήσουν το έργο των Συσσιτίων της Μητροπόλεως.

Τον φιλανθρωπικό αγώνα παρακολούθησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευχαρίστησε τους συντελεστές και παίχτες και των δύο ομάδων για την μεγάλη αυτή προσφορά τους και ευαισθητοποίηση από το δικό τους μετερίζι για τον αναγκεμένο συνάνθρωπο μας.

Ευχαριστούμε και όλο τον κόσμο, τόνισε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος, γιατί όλοι εσείς με την εμπιστοσύνη σας για τον καθημερινό αγώνα που διεξάγεται στη Ιερά μας Μητρόπολη, μας δίνετε το εφαλτήριο να συνεχίσουμε ένα έργο δικό σας, ένα έργο που εμείς απλά συντονίζουμε.

Η αγάπη του κόσμου και αυτή τη φορά ανταποκρίθηκε φιλότιμα στο κάλεσμα αυτό αγάπης, γεμίζοντας τις κερκίδες του νέου γηπέδου της ΠΑΕ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.

ag1

ag2

ag3

ag4

ag5

ag6

ag7

ag9

ag10

Εμφανίσεις: 65035
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!