Τρισάγιο στον τάφο του μακαριστού Μητροπολίτου πρ. Κισάμου

IMG 9707a

30 Απριλίου 2013 -- 30 Απριλίου 2014.

Ένας χρόνος από την κοίμηση του αοιδίμου Μητροπολίτου πρ. Κισάμου & Σελίνου κυρού Ειρηναίου και ο διάδοχος του, Σεβ. Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος, τέλεσε Τρισάγιο επί του τάφου του μακαριστού Ιεράρχου, με την συμμετοχή Ιερέων της Κισάμου και ανθρώπων του τόπου που ποικιλότροπα είχαν ευεργετηθεί από τον αοίδιμο Μητροπολίτη κυρό Ειρηναίο.

«Ένας χρόνος πέρασε που σωματικά είναι απών ο αοίδιμος Γέροντας και πνευματικός μας πατέρας κυρός Ειρηναίος, σημείωσε ο διάδοχος του κ. Αμφιλόχιος. Ανθρωπίνως λυπούμεθα για την σωματική αυτή απουσία. Ζώντας όμως το μυστήριο της Αναστάσεως και γνωρίζοντας την καθαρότητα του βίου του νιώθομε πνευματική χαρά και αγαλλίαση καθώς γνωρίζομε ότι έχομε πρεσβευτή και μεσίτη ενώπιον της δόξης του Αγίου Θεού μας. Ας έχομε την ευχή του και η βιωτή, τα έργα και οι νουθεσίες του ας γίνονται φωτεινοί σηματοδότες της καθημερινότητας του βίου μας», κατέληξε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος.

IMG 9716a

Εμφανίσεις: 49292
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!