Υποψήφιος για την Περιφέρεια της Κρήτης στον Κυδωνίας Δαμασκηνό

tsokasΤον Σεβ. Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό, επισκέφθηκε σήμερα, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στα Χανιά, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σεραφείμ Τσόκας, με αντιπροσωπεία του συνδυασμού «ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Ο κ. Τσόκας, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Μανώλη Σταματάκη, και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους συναντήθηκαν με τον σεβασμιότατο και έλαβαν την ευλογία του έχοντας μαζί του μια εκ βαθέων συζήτηση για τα θέματα της Εκκλησίας.

Μετά τη συνάντηση, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Σεραφείμ Τσόκας, δήλωσε:

«Σήμερα, επισκεφτήκαμε τον σεβ. Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνό τον οποίο και ευχαριστούμε για την πρόθεση του να μας δεχτεί και να συζητήσει μαζί μας. Ακούσαμε τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η Εκκλησία, την μεγάλη προσφορά την οποία κάνει στους αναξιοπαθούντες και η Περιφέρεια από την πλευρά της θα απλώσει ένα δίχτυ προστασίας σε κάθε άνθρωπο που έχει ανάγκη και φυσικά να συνεργαστεί και με την Εκκλησία στο τεράστιο έργο που κάνει ώστε μαζί με τους άλλους φορείς να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν».

Εμφανίσεις: 41847
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!