Η Γ΄στάση των Χαιρετισμών στα Χανιά (ΦΩΤΟ)

xania1

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Σταλό, χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, τελώντας με κατάνυξη την Γ΄στάση των Χαιρετισμών  προς την Υπεραγία Θεοτόκο, συμπροσευχουμένων ιερέων και πλήθους πιστών.

Μας έδωσε την Παναγία ο Θεός, τόνισε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, για να μας κατανοεί, για να μας καταλαβαίνει, για να μας ακούει!

Μετρήστε πόσες φορές στη ζωή σας φωνάξατε Παναγία μου, μετρήστε πόσες φορές ακόμη και στο μέλλον θα φωνάξετε Παναγία μου!

Μετρήστε όμως και πόσες φορές αυτή η Παναγία μας έσωσε, μας βοήθησε, μας πήρε τις αγωνίες μας, μας βαλσάμωσε τις πίκρες μας, μας δυνάμωσε στις αδυναμίες μας!

Τελευταίος σταθμός μας, ο Ιερός Ναός Αγίων Αποστόλων στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι Χανίων, όπου ο π. Παύλος Κλαράκης με την συμμετοχή της χορωδίας Χανίων απέδωσαν τα ''χαίρε'' προς την Υπεραγία Θεοτόκο μας.

xania1a

xania

xania2

xania3

xania4

xania5

Εμφανίσεις: 42437
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!