Αδιαχώρητο αγάπης στην φιλανθρωπική εκδήλωση της Ι.Μ. Κυδωνίας (ΦΩΤΟ)

kyd3

Την πρωτόγνωρη εκδήλωση της Μητροπόλεως, για το νέο έτος, προς τιμήν όλων των κληρικών και λαϊκών συνεργατών της, που συντελούν στη εύρυθμη λειτουργία της, του συνδέσμου κληρικών ''ο Ποιμήν'', του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία 95,5 fm και του κεντρικού Συσσιτίου, πραγματοποίησε  η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου στο κέντρο Πορτοκάλι.

Μία εκδήλωση που γέμισε για ακόμη μία φορά αισιοδοξία και ελπίδα η ανταπόκριση και προσέλευση πλήθους κόσμου που ήρθαν να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως μας.

Ένα έργο που καθημερινά στηρίζει εκατοντάδες συνανθρώπους μας με το κεντρικό και ενοριακό συσσίτιο, που ενδυναμώνει οικογένειες και νοικοκυριά εξασθενημένα, με ιατροφαρμακευτική και ψυχολογική στήριξη, με οικονομική ενίσχυση, με αγορά εισιτηρίων σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν ιατρικά προβλήματα, με πληρωμή ληγμένων λογαριασμών και ενοικίων, με αγάπη και συμπαράσταση.

Σθεναρά συγκινημένος από την ξαφνική ανταπόκριση του κόσμου στο φιλανθρωπικό κάλεσμα  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός, ευχαρίστησε όλο τον κόσμο, τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, άμεσο διοργανωτή και εμπνευστή της όλης εκδήλωσης, τους συνεργάτες της Μητροπόλεως που καθημερινά εργάστηκαν για την αίσια έκβαση της εκδηλώσεως, καθώς και όλο τον κόσμο αφιερώνοντας του και δύο μαντινάδες: ''Απόψε μαζευτήκαμε με του Θεού τη χάρη, να κόψουμε την πίτα μας στο κέντρο Πορτοκάλι∙  Απόψε σας ευχαριστώ και σας καλωσορίζω και στην φιλανθρωπία σας πολλές ευχές χαρίζω''.

Στη συνέχεια ευλόγησε την Αγιαβασιλόπιτα παρουσία του Αντιπροέδρου της Βουλής κ. Χρήστου Μαρκογιαννάκη, του Βουλευτού Χανίων κ. Κυριάκου Βιρβιδάκη, του Αντιπεριφερειάρχου Χανίων κ. Αποστόλου Βουλγαράκη, του  Δημάρχου Χανίων κ. Εμμανουήλ Σκουλάκη και του Δημάρχου Πλατανιά κ. Ιωάννου Μαλανδράκη οι οποίοι ενθουσιασμένοι από την εκδήλωση απηύθηναν και σύντομο χαιρετισμό.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος συνδέσμου κληρικών ''ο Ποιμήν'' απέδωσε επαίνους στους κληρικούς Πρωτ. Νεκτάριο Χριστοδουλάκη για την λήψη μεταπτυχιακού διπλώματος και στον Πρωτ. Μιχαήλ Βλαβογιλάκη για την συγγραφή ιστορικών συγγραμμάτων  καθώς και  σε παιδιά ιερέων που πραγματοποίησαν υψηλές επιδόσεις στις σπουδές τους.

Την μεγαλειώδη εκδήλωση από τον δυναμικό παλμό των συνανθρώπων μας, πλαισίωσαν ντόπιοι καλλιτέχνες όπως το παραδοσιακό συγκρότημα των Αφων Βλαμάκη, οι Βιγλάτορες με τις εντυπωσιακές τους φιγούρες και το λαϊκό συγκρότημα των ''Ταραχοποιών'' με τον Γιάννη Γιαννουδάκη όπου και έκλεισε την υπέροχη αυτή ημέρα με ήχους από παλαιά και νέα τραγούδια.

kyd1

kyd2

kyd4

kyd5

kyd6

kyd7

kyd8

Εμφανίσεις: 84796
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!