Κρήτης σε Μπακογιάννη “Καμαρώνω την στάση σας, χρειάζεται ενότητα”

ImageΜε τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ. Ειρηναίο συναντήθηκε σήμερα η Πρόεδρος της “Δημοκρατικής Συμμαχίας” κ. Ντόρα Μπακογιάννη στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr κατά την διάρκεια της συνάντησης, τους απασχόλησε το θέμα της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας.

Τόσο ο Αρχιεπίσκοπος Ειρηναίος όσο και η κα Μπακογιάννη, εξέφρασαν την ανησυχία τους για το μέλλον.

Ο Αρχιεπίσκοπος απευθυνόμενος προς την Πρόεδρο της “Δημοκρατικής Συμμαχίας”, μεταξύ άλλων ανέφερε, ότι η ανέχεια αυξάνεται ραγδαία και οι άνθρωποι που ζητούν βοήθεια όλο και πληθαίνουν.

Η κα Μπακογιάννη, φέρεται να είπε, ότι “πρέπει να υπάρξει εθνική συνεννόηση και να είμαστε, όλοι μαζί ενωμένοι για να περάσουμε την κρίση”.

“Δεν είναι εποχή για καυγάδες, Σεβασμιώτατε”, πρόσθεσε η Ντόρα Μπακογιάννη, και ο Αρχιεπίσκοπο απάντησε: “Καμαρώνω την στάση σας, μόνο ενωμένοι θα τα καταφέρουμε”.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Αρχιεπίσκοπος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Εκκλησία της Κρήτης, καθώς και ότι δεν μπορούν να επανδρώσουν κατάλληλα την ανώτατη εκκλησιαστική ακαδημία”.Image

Τέλος, η κα Μπακογιάννη συναντήθηκε χθες και με τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης κ. Ευγένιο στην Ιεράπετρα.

Ο Μητροπολίτης Ευγένιος και η Πρόεδρος της “Δημοκρατικής Συμμαχίας”, μίλησαν για την οικονομική κρίση και το αυξανόμενο κύμα ανθρώπων που ζητούν την βοήθεια της Εκκλησίας.

Επίσης, μίλησαν και την μικρή απορρόφηση του ΕΣΠΑ σε έργα που έχει ανάγκη ο νομός, καθώς και για τα μοναστήρια της Μητροπόλεως.

 

Εμφανίσεις: 59872
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!