Η εορτή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στην Ι.Μ. Κορακιών (ΦΩΤΟ)

xan1

Με μεγαλοπρέπεια και ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού εορτάστηκε η μνήμη και η σύναξη του Αγίου Ιωάννου Προδρόμου και Βαπτιστού στην ιστορική Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στις Κορακιές Ακρωτηρίου, συμπροσευχουμένων του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων και Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Αμφιλοχίου Παπαγιαννάκη, του Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωσταντάκη, του εφημερίου της Μονής π. Ιερεμίου Χλιάρα, του διακόνου π. Δημητρίου Δερμιτζάκη, της Καθηγουμένης της Ιεράς Μονής Αγαθαγγέλης Μοναχής και πλήθους πιστών.

Μετά το πέρας της κατανυκτικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος μετέβει στο Ηγουμενείο της Μονής όπου διάβασε την ευχή της Αγιοβασιλειόπιτας, μιλώντας στη συνέχεια για τη ζωή του Αγίου Ιωάννου, μία ευλογημένη και δοκιμαζομένη βιοτή που αξίζει να την μιμηθούμε, ευχόμενος στο τέλος προς όλους καλή χρονιά και χρόνια πολλά και ευλογημένα.

xan2

xan3

xan4

xan5

xan6

xan7

Εμφανίσεις: 67927
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!