Η εορτή του Αγίου Βασιλείου στον ομώνυμο Ι.Ν. στον Παζινό Ακρωτηρίου (ΦΩΤΟ)

vas

Με κάθε μεγαλοπρέπεια και εορταστικό πνεύμα εορτάστηκε την 1η Ιανουαρίου η μνήμη του Αγίου Βασιλείου στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον Παζινό Ακρωτηρίου.

Του Όρθρου και της Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε και ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, συμπροσευχουμένων του Πανοσιολογιωτάτου Καθηγουμένου της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων Αρχιμ. Αμφιλοχίου Παπαγιαννάκη, του Πρωτ. Εμμανουήλ Κουδουμνάκη, του διακόνου Ευαγγέλου Γενάρη και πλήθος Χριστεπώνυμου πληρώματος που ήρθε να πάρει την πρωτοχρονιάτικη ευλογία για τη νέα χρονιά.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε η ακολουθία του μνημοσύνου στη μνήμη του Αγίου Βασιλείου και διαβάστηκε η ευχή της βασιλόπιτας.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους χρόνια πολλά κατάμεστα υγεία και δημιουργικότητα ευχόμενος το 2014 να είναι μία χρονιά εμβολιασμένη από αγάπη και πνευματικότητα.

Την παραμονή της εορτής τελέστηκε ο μέγας πανηγυρικός Εσπερινός από τον Καθηγούμενο της Αγίας Τριάδος Αρχιμ. Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη.

vas1

vas2

vas3

vas4

vas5

vas6

vas7

Εμφανίσεις: 50405
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!