''Δεν υπήρχε τότε μόνο ένας Ηρώδης, υπάρχουν και σήμερα Ηρώδηδες''

prwt1

΄΄ Δεν υπήρχε μόνο τότε ένας Ηρώδης που σφαγίασε 14.000 νήπια...΄΄ανέφερε μεταξύ άλλων, στο κήρυγμα του ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην ομώνυμη περιοχή της πόλης όπου τέλεσε τη Θεία Λειτουργία συμπαραστρατούμενος από τον οικείο εφημέριο Πρωτ. Γεώργιο Περάκη και τον Πρωτ. Εμμανουήλ Παπαδοκωνσταντάκη.

΄΄Υπάρχουν και σήμερα Ηρώδηδες, που σφαγιάζουν τις συνειδήσεις των ανθρώπων, που τις αποκόπτουν από τις πορείες τους, που τους εκμεταλλεύονται, που τους χρησιμοποιούν, που τους θεωρούν ένα στάδιο που πρέπει να περάσουν ώστε να ανέβουν ακόμα ψηλότερα είτε στην επίγεια εξουσία, είτε στην συνείδηση των ανθρώπων.

Υπάρχουν όμως και στις μέρες μας και Ηρωδιάδες, οι οποίες  νιώθουν τη χαρά της αμαρτίας, αλλά μετά την αμαρτία δυστυχώς έρχεται ο θάνατος.

Είναι οι γυναίκες εκείνες που έχουν κάνει στη ζωή τους εκτρώσεις και αφαιρούν το δικαίωμα της ζωής.

Δε θα πάψουν ποτέ οι εκτρώσεις να είναι δολοφονία΄΄.

Ο Ιερός Ναός ήταν κατάμεστος από πλήθος κόσμου που πήγε να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία και να συμπονεθεί στις οικογένειες των μακαριστών αδελφών Εμμανουήλ, Χαρίκλειας, Γεωργίου και Ελένης για τους οποίους  τελέστηκε μνημόσυνο στη μνήμη τους.

prwt2

prwt3

prwt4

prwt5

Εμφανίσεις: 40388
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!