Συγκινητικές στιγμές από τον Τηλεμαραθώνιο της Ι.Μ. Κυδωνίας

tilemarathonios

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα πλατό της Νέας Τηλεόρασης τόσο από τις προσφορές των συνανθρώπων μας, όσο και από την άμεση ανταπόκριση της Μητροπόλεως Κυδωνίας στα προβλήματα των ανθρώπων που έχουν ανάγκες, που υποφέρουν.

Ένα παιδί έσπασε τον κουμπαρά του, πήρε τηλέφωνo και έδωσε τα 10 ευρώ για τον συνάνθρωπο, μία γιαγιά από τη σύνταξη των 400 ευρώ έστειλε 50 ευρώ και πολλές ευχές για να μην υπάρξει ξανά πόνος και δυστυχία, ένας οικονομικός μετανάστης από την Αλβανία πρόσφερε ένα αυτοκίνητο τύπου βαν για το κεντρικό συσσίτιο, ένας επιχειρηματίας χάρισε ένα ψυγειοκαταψύχτη απαραίτητο στο συσσίτιο της Μητροπόλεως και απίστευτα μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας, πολιτικών αρχόντων, φορέων, συλλόγων και επιχειρηματιών έδωσαν το περίσσευμα της αγάπης τους στον αγώνα αυτό επιβίωσης και στήριξης για τους εμπεριστάτους αδελφούς μας.

Το έργο των Συσσιτίων, τόνισε ο συντονιστής και ακούραστος Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, δεν είναι δικό μας αλλά δικό σας, εμείς απλά το συντονίζουμε. Έμπνευση του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού και συνέχεια όλων μας, να μη χαθεί αυτή η προσπάθεια, να μη χαθεί η ελπίδα.

Συγκίνηση και δάκρυα χαράς προκάλεσε η στιγμή που ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας προσέφερε αμέσως 3000 ευρώ στον μικρό Παναγιώτη, χρήματα που έστειλε μία γιαγιά ανώνυμα, για τους αναγκεμένους αδελφούς μας.

Ο μικρός Παναγιώτης είναι ένα παιδί που στα πρώτα βήματα στη ζωή, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και που η ιστορία του έγινε γνωστή ύστερα από έκκληση της μητέρας του μέσα από δημοσίευση σε κοινωνικό δίκτυο (facebook), ζητώντας την οικονομική βοήθεια και στήριξη όλων μας για να μεταβεί το παιδί στην Θεσσαλονίκη, όπου θα κάνει τις πρώτες του εξετάσεις και όπου γι αυτές τις εξετάσεις χρειάζεται το ποσόν των 3000 ευρώ.

Η δημοσίευση έγινε γνωστή αρχικά σε μία εκπομπή της Νέας Τηλεόρασης '' στο κόκκινο'' και η παρουσιάστρια της εκπομπής αμέσως κινητοποιήθηκε ζητώντας βοήθεια για άμεσα αποτελέσματα, ένεκεν ότι και ο χρόνος στην περίπτωση του μικρού Παναγιώτη είναι δεσμευτικός.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια της εκπομπής απευθύνθηκε στον Διευθυντή της Νέας Τηλεόρασης κ. Γιώργο Παπακωσταντή ο οποίος την καθησύχασε λέγοντας της ότι σε λίγο που θα αρχίσει ο Τηλεμαραθώνιος της Μητροπόλεως, ίσως κάτι γίνει.

Να σημειωθεί ότι η γιαγιά είχε πάρει τον Πρωτοσύγκελλο τηλέφωνο την προηγούμενη ημέρα, λέγοντας του να περάσει να του πει κάτι.

Η Νυχτερινή Θεία Λειτουργία που πραγματοποίησε την παραμονή του Τηλεμαραθωνίου δεν επέτρεψε στον Πανοσιολογιώτατο να επισκεφτεί τη γιαγιά και αντ΄αυτού έστειλε τον Υπεύθυνο Οικονομικών του Γ.Φ.Τ. της Μητροπόλεως να πάει να την επισκεφτεί..

Εμφανίσεις: 43779
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!