Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Αβραμόπουλος στην Ι.Μ. Αγ. Τριάδος Τζαγκαρόλων

abramoΤην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων επισκέφτηκε ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Δημήτριος Αβραμόπουλος υποδεχόμενος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κυδωνίας κ. Δαμασκηνό, τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη, τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Αρχιμ. Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη και από την αδελφότητα της Μονής, στο πλαίσιο επισκέψεως του στην Κρήτη για την άσκηση '' Λευκός Αετός'' που πραγματοποιήθηκε στο Πεδίο Βολής Κρήτης.

Ο κ. Αβραμόπουλος επισκέφτηκε το καθολικό της Μονής και στην συνέχεια συνοδευόμενος από Αντιπροσωπεία του Κοινοβουλίου, τον Υπουργό Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Φώτη Φωτίου, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Αθανάσιο Τσέλιο, τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Ευάγγελο Τουρνά κατευθύνθηκαν προς το μεγάλο Ηγουμενείο της Μονής όπου προσφέρθηκε κέρασμα και φιλοξενία.

Εμφανίσεις: 52166
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!