Επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου Κρήτης στον Άγιο Δημήτριο Τζαμέϊκα (ΦΩΤΟ)

kriti2

Την Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος πραγματοποίησε επίσκεψη στην ενορία του Αγίου Δημητρίου, Τζαμέϊκα, Νέα Υόρκη, όπου μίλησε στους ενορίτες,  στους δασκάλους και στα παιδιά του Ελληνικού Απογευματινού Σχολείου της Κοινότητας.

Τον Αρχιεπίσκοπο υποδέχτηκε ο Ιερατικώς Προιστάμενος του Αγίου Δημητρίου Πατήρ Κωνσταντίνος Καλογρίδης, η πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Φαίη Πάππας μαζί με ενορίτες και παιδιά.

Ο Αρχιεπίσκοπος ξεναγήθηκε σε ολόκληρο τον ναό και το κτίριο, και θαύμασε τις όμορφες βυζαντινές αγιογραφίες του ναού. Την Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου, ανήμερα της εορτής του Αγίου Νικολάου, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης λειτούργησε στον Άγιο Δημήτριο Τζαμέικα και ευλόγησε το εκκλησίασμα.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας  ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε με θερμά λόγια για τον προιστάμενο του ναού Πατήρ Κωνσταντίνο Καλογρίδη για το έργο που επιτελεί στην ιστορική Κοινότητα.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια που ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος επισκέπτεται την Κοινότητα του Αγίου Δημητρίου, καθώς ο πατήρ Κωνσταντίνος είναι πνευματικό του παιδί μεγαλώνοντας κοντά του στα Χανιά της Κρήτης.

kriti00

kriti1

kriti3

kriti4

kriti6

kriti7

Εμφανίσεις: 48399
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!