Με λαμπρότητα εορτάστηκε Ο Άγιος Νικόλαος σε Αρμενούς και πάνω Σούδα (ΦΩΤΟ)

 

n1

Πανηγυρικά εορτάσθηκε ο  Άγιος  Νικόλαος,  προστάτης  των ναυτικών στην όμορφη πόλη μας, σε Ναούς που είναι αφιερωμένους στην μνήμη του.

Στους Αρμένους πραγματοποιήθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Δαμασκηνού παρουσία ιερέων και πλήθους πιστών. 

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος απόδωσε επαίνους σε πρώην επιτρόπους του Ναού για την διακονία τους, στο πρόγραμμα '' Βοήθεια στο Σπίτι'' και στις κοπέλες του παιδικού σταθμού.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Ναυσταθμο Κρήτης όπου τέλεσε επίσημη δοξολογία στην οποία έδωσαν το παρόν ιερείς, πολιτικές και στρατιωτικές αρχές.

Στην Πάνω Σούδα όπου υπάρχει ο περίλαμπρος Ναός του Αγίου Νικολάου ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης πραγματοποίησε Θεία Λειτουργία συμπαραστατούμενος από Ιερείς της πόλεως μας, πλήθους κόσμου και εκπροσώπων από την ηγεσία του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Μετά το πέρας του Όρθρου και της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, πραγματοποιήθηκε λιτάνευση της ιεράς εικόνος του Αγίου, βασταζομένης  υπό μελών της δυνάμεως του Πολεμικού Ναυτικού, στους δρόμους της Σούδας.

n2

n3

n4

n5

n6

n7

n8

n9

Εμφανίσεις: 59665
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!