Παρά τη θέληση τους, τους τίμησαν πολλοί!

kidonias

Μολονότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας κ. Δαμασκηνός είχε δηλώσει ότι δε θα εορτάσει τα ονομαστήρια του και ότι την ημέρα αυτή θα μεταβεί στο Μοναστήρι του, στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων για να τελέσει εκεί την Ακολουθία του Εσπερινού, κλήρος και λαός μετά του συνεορτάζοντος Πανοσιολογιωτάτου Πρωτοσυγκέλλου μας Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη επιφύλασσαν μία ευχάριστη έκπληξη για τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου.

Μέσα σε κατανυκτικό μοναστηριακό κλίμα αλλά και με μία ευφορία χαράς και αγάπης στον κατάμεστο από ιερείς και Χριστεπώνυμο πλήρωμα που ήρθε να ευχηθεί διά την εορτή του Σεβασμιωτάτου και του Πρωτοσυγκέλλου, πραγματοποιήθηκε η Ακολουθία του Εσπερινού.

Μετά το πέρας του Εσπερινού και αφού στο λόγο του ο Σεβασμιώτατος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους ιερείς της Μητροπόλεως μας για τις ευχές τους, καθώς και όλο τον κόσμο που παρά την κακοκαιρία των ημερών αψήφισε το κρύο και ήρθε να καταθέσει ευχές και δώρα.

Τέλος ευχαρίστησε και ευχήθηκε έτη πολλά στον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό, συγχαίροντας τον για την αφοσίωση του και για τον δημιουργικό αγώνα που δίνει καθημερινά από το διακόνημα της Πρωτοσυγκελλίας του, γευόμενος πολλές φορές τα βέλη του φθόνου και της συκοφαντίας. Δέντρο όμως που όλοι το πετροβολούν είναι αυτό που έχει για να δώσει, είπε αναφορικά, οπότε όποιος κάνει έργο άξιο και ευεργετικό δεν πρέπει να φοβάται τίποτα.

Στη συνέχεια ο Σεβασμιώτατος μετέβη στο Μεγάλο Αρχονταρίκι της Μονής όπου δέχτηκε μαζί με τον Πρωτοσύγκελλο τις ευχές κλήρου και λαού.

Στον Σεβασμιώτατο και στον Πρωτοσύγκελλο έδωσαν προσωπικά τις ευχές τους ο Δήμαρχος Χανίων κ. Εμμανουήλ Σκουλάκης, ο Αντιδήμαρχος κ. Νικόλαος Ξυνίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Μανούσος Λιονάκης, η Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ κ. Νάνσυ Αγγελάκη και κ. Νικόλαος Βλαζάκης αντίστοιχα περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και παρέλαση από πολλούς παράγοντες της τοπικής μας κοινωνίας.

kidonias1

kidonias2

kidonias3

kidonias4

kidonias5

kidonias6

kidonias7

kidonias8

kidonias9 

Εμφανίσεις: 53571
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!