Κισάμου Αμφιλόχιος: ''Η αλληλεγγύη χαρίζει χαμόγελα ελπίδας''

kis

Στους φιλόξενους χώρους του Τσατσαρωνάκειου Πολύκεντρου της I. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου φιλοξενείται άλλη μία δράση, ουσιαστική για τον τόπο. Η λειτουργία της Σχολής Τμήματος Σαμαρειτών & Διασωστών.

Όπως δήλωσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κισάμου, μετά τον Αγιασμό που έγινε με την έναρξη της λειτουργίας της Σχολής: «στους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς μας είναι ελπιδοφόρο το γεγονός της διάθεσης ανθρώπων του τόπου μας, και μάλιστα νέων,  οι οποίοι αισθάνονται την ανάγκη να προσφέρουν στον συνάνθρωπο τους.

Η αλληλεγγύη, λέξη και έννοια για χρόνια πολλά ξεχασμένη όχι μόνον από το λεξιλόγιο μας, αλλά και από την καθημερινότητα μας, όταν γίνεται πράξη τότε χαρίζει χαμόγελα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας σε όσους (και δυστυχώς είναι πολλοί) έχουν ανάγκη την στήριξη και συμπαράσταση μας στον ανηφορικό δρόμο της ζωής τους.

Χαιρόμεθα ιδιαιτέρως, κατέληξε ο Σεβασμιώτατος, που άνθρωποι του τόπου και της περιοχής μας αισθάνονται την εσωτερική αυτή ανάγκη της θυσιαστικής προσφοράς και αγάπης. Ευχή και προσευχή μας είναι ο τόπος μας να πρωτοπορεί σε έργα διακονίας, φιλανθρωπίας,  αλληλεγγύης και αγάπης».

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Τετάρτη απόγευμα από ειδικά εκπαιδευμένα στελέχη του Ε.Ε.Σ., Τμήματος Χανίων.

IMG 7898a

Εμφανίσεις: 48497
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!