Εορταστική εκδήλωση για τα 21 χρόνια του Ρ/Σ Μαρτυρία 95,5 fm (ΦΩΤΟ)

fm8

Με ένθερμο ενθουσιασμό και συναισθήματα χαράς και συγκίνησης εορτάστηκαν τα 21 χρόνια του Ραδιοφωνικού Σταθμού Μαρτυρία, σε μία όμορφη   εκδήλωση που εκτυλίχθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού, του Πρωτοσυγκέλλου Αρχιμ. Δαμασκηνού Λιονάκη, της Οσιωτάτης Γερόντισσας της Ιεράς Μονής Χρυσοπηγής Θεοξένης Μοναχής, εκπροσώπων του Δήμου και της Περιφερείας και αμέτρητου κόσμου που κατέκλεισε την αίθουσα εκδηλώσεων.

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε   η κ. Ευαγγελία Σεφερλή παραγωγός του Ράδιο Μαρτυρία, η οποία κάλεσε στο βήμα ως πρώτο ομιλητή τον Πρωτ. Κων/νο Θωμαδάκη, για να διαβάσει το μήνυμα του Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου για τα 21 χρόνια του Ράδιο Μαρτυρία και στην συνέχεια να παρουσιάσει ως τεχνικός διευθυντής της εργασίες που γίνονται για το νέο ιστό του σταθμού σε συνεργασία με το οπτικοακουστικό υλικό που επιμελήθηκε ο κ. Αντώνιος Τζατζάνης.

Χαιρετισμό στη συνέχεια και φανερά συγκινημένος απηύθυνε ο εμπνευστής του Ράδιο Μαρτυρία Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος.

Τον λόγο κατόπιν έλαβε η καταξιωμένη δημοσιογράφος της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης κ. Αικατερίνη Πολύζου η οποία μίλησε για την αξία και προσφορά του Εκκλησιαστικού Ραδιοφώνου στην πόλη μας.

Ακολούθησε ομιλία από τον Διευθυντή του Ράδιο Μαρτυρία, κ. Ευστράτιο Χατζηδάκη που ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την προσέλευση του στην πανηγυρική αυτή εκδήλωση και παράλληλα αφού αναφέρθηκε στα 21 χρόνια του Ράδιο Μαρτυρία παρουσίασε την δομή του νέου χειμερινού προγράμματος του σταθμού, με τους νέους και παλαιούς παραγωγούς.  

Ο ηχολήπτης κ. Ιωάννης Κουκουράκης αναφέρθηκε εκτενέστερα στις εκπομπές του Ράδιο Μαρτυρία , ενώ ο ραδιοφωνικός παραγωγός κ. Αντώνιος Τζατζάνης ολοκλήρωσε τον κύκλο ομιλιών αναφερόμενος στον εθελοντισμό στο ραδιόφωνο.

Συγκινητική η στιγμή που τιμήθηκε ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης ,λαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα του σταθμού για   την μεγάλη του προσφορά και δημιουργικές αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν και συνεχίζονται να πραγματοποιούνται στο σταθμό της Εκκλησίας στα Χανιά, με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κυδωνίας κ. Δαμασκηνού.

Τιμητική πλακέτα έλαβαν επίσης ο Πρωτ. Ιωάννης Γιακουμάκης για την καθημερινή του διακονία στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού όπου καθημερινά πραγματοποιούνται οι αναμεταδόσεις του όρθρου, της Θείας Λειτουργίας, καθώς και οι ακολουθίες του Εσπερινού και του Αποδείπνου, ο Πρωτ. Χρήστος Παπουτσάκης όπου στηρίζει συνεχώς και αδιαλείπτως τον Ραδιοφωνικό μας σταθμό, καθώς και οι τεχνικοί συνεργάτες του Σταθμού μας για την εθελοντική τους προσφορά, κ. Ιωάννης Γρυφάκης και κ. Αντώνιος Βλάχος.

Ευαρέσκεια από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου έλαβαν οι εξήντα περίπου παραγωγοί του σταθμού μας, συνοδευομένη με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο για την προσφορά και τον εθελοντισμό τους στο Ράδιο Μαρτυρία.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος απηύθηνε χαιρετισμό ευχαριστώντας όλους όσους εργάζονται στο σταθμό, καθώς και όλους τους ακροατές που αγκαλιάζουν το Ράδιο Μαρτυρία.

Την εκδήλωση κόσμησαν υπέροχα τραγούδια από την χορωδία Μικρασιατών Χανίων ''ο Άγιος Πολύκαρπος'', το παραδοσιακό Κρητικό Συγκρότημα με τους Ξηρουχάκη και Μπαλωμενάκη καθώς και οι υπέροχες χορευτικές φιγούρες του παραδοσιακού χορευτικού ομίλου ''Αροδαμός''.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης προσφέρθηκε σε όλους τους παρευρισκομένους αβραμιαία φιλοξενία με παραδοσιακά νηστίσιμα κεράσματα προσφορά και χορηγία για το Ράδιο Μαρτυρία από τοπικές επιχειρήσεις της πόλης μας.

fm1

fm2

fm3

fm4

fm5

fm7

Εμφανίσεις: 51194
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!