Αρχιερατικό τρισάγιο για τον μακαριστό Κισάμου Ειρηναίο

trisagio

Το εσπέρας της 30ης Οκτωβρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος τέλεσε Τρισάγιο επί του τάφου του αοιδίμου προκατόχου του Μητροπολίτου κυρού Ειρηναίου (ο οποίος ευρίσκεται στον προαύλειο χώρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στην Κίσαμο) επί τη συμπληρώσει έξι μηνών από της εις Κύριον εκδημίας του.

Ιερείς της Μητροπόλεως, μέλη της οικογένειας του μακαριστού Ιεράρχου και άνθρωποι του τόπου προσευχήθηκαν για την ανάπαυση της ψυχής του, εκφράζοντας, και με αυτό τον τρόπο, την βαθιά ευγνωμοσύνη τους, τον σεβασμό και την τιμή προς το πρόσωπο, την προσφορά και το έργο του.

Όπως σημείωσε ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος «η θλίψη από το κενό της σωματικής απουσίας  του μακαριστού Γέροντος Μητροπολίτου Ειρηναίου μεταμορφώνεται σε δύναμη, χαρά και ελπίδα καθώς έχομε την βεβαιότητα ότι από τον τόπο της αναπαύσεως του χαρίζει σε όλους μας την ευχή και προσευχή του, ιδιαίτερα αυτούς τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς που οι πάσης φύσεως κρίσεις και απογοητεύσεις κλυδωνίζουν την καθημερινότητα του βίου μας».

trisagio2

Εμφανίσεις: 50014
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!