Αρχιερατικό Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως αοιδίμου Πατριάρχου κυρού Αθηναγόρου

IMG 7304a

Στην Ιερά Πατριαρχική και Σταυροπηγιακή Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς, στο Κολυμβάρι Κισάμου, τελέστηκε, το πρωί του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου, Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβ. Αρχιεπισκόπου Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγορίου και συμπροσευχομένων των: Σεβ. Αρχιεπισκόπου Κρήτης κ. Ειρηναίου, Σεβ. Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού και του Οικείου Επισκόπου Μητροπολίτου Κισάμου & Σελίνου κ. Αμφιλοχίου.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο χοροστατών Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Γρηγόριος, εκπρόσωπος της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου, τέλεσε Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του αοιδίμου Οικουμενικού Πατριάρχου κυρού Αθηναγόρου. Ακολούθησε εις την παρακείμενη Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης Ημερίδα της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης, με αξιόλογους ομιλητές, επί τη επετείω της συμπληρώσεως πενήντα ετών (1963-2013) από την επίσκεψη του μεγάλου Πατριάρχου Αθηναγόρου εις την Κρήτη.

IMG 7309a

 

IMG 7320a

IMG 7322a

Εμφανίσεις: 54863
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!