Διευκρινίσεις από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης

ImageΣχετικώς με τις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης και τα θέματα υγείας των παιδιών της τα οποία προέκυψαν εχθές ενημερώνουμε τα ακόλουθα:

Η Κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής λειτουργεί με υπευθυνότητα και πολλή στοργή για όλα τα παιδιά φροντίζει δε με πολλή προσοχή για την ασφάλεια και την υγεία τους.

Την 3η Ιουλίυ παρουσιάστηκαν μεμονομένα προβλήματα υγείας σε μερικά παιδιά και δύο στελέχη τα οποία μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου και ενημερώθηκαν αμέσως οι γονείς τους.

Οι αρμόδιοι γιατροί του Νοσοκομείου, οι οποίοι δεν ανησυχούν για το ζήτημα αυτό, ερευνούν το θέμα με ειδικές εξετάσεις και τα σχετικά αποτελέσματα για το αν πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση ή γαστρεντερίτιδα θα γίνουν γνωστά την προσεχή Τετάρτη.

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή και τα στελέχη της Κατασκήνωσης αγρυπνούν συνεχώς και φροντίζουν για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών τα οποία φιλοξενούνται στην κατασκηνωτικό χώρο της Ανωπόλεως.

 

Εμφανίσεις: 67886
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!