Έναρξη λειτουργίας κοινωνικού φροντιστηρίου από Ι.Μ. Κισάμου

Kissamou
Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και  Σελίνου θέλοντας  να στηρίξει  την προσπάθεια της μαθητιώσας νεολαίας της ευρύτερης περιοχής και των οικογενειών τους στον στίβο της μάθησης και της παιδείας, παιδιών που η οικονομική κρίση τους στερεί την δυνατότητα φροντιστηριακής υποστήριξης, θα λειτουργήσει (για δεύτερη χρονιά) στους χώρους του «Τσατσαρωνάκειου» Πολιτιστικού Πολυκέντρου της, φροντιστηριακά τμήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Στο κάλεσμα αυτό της Μητροπόλεως προς την ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα για εθελοντική προσφορά, υπήρξε συγκινητική ανταπόκριση πολλών εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων: Φιλόλογοι, Φυσικοί, Χημικοί, Μαθηματικοί, κ.α. εκπαιδευτικοί προσφέρονται εθελοντικά να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή της Εκκλησίας.

Κατόπιν αυτού όσοι μαθητές, Γυμνασίου και Λυκείου, ενδιαφέρονται για τις παραπάνω ειδικότητες, και πληρούν τις προϋποθέσεις, μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στην γραμματεία του Τσατσαρωνάκειου τηλ.  28220-24184, υπεύθυνος κ. Ξανθουδάκης, (απογευματινές ώρες),  e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Τα φροντιστηριακά μαθήματα θα αρχίσουν το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Ευπρόσδεκτοι επίσης και όσοι, επιπλέον, εκπαιδευτικοί επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!