Κισάμου Αμφιλόχιος: ''Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός''

IMG 6864

Με τους λόγους αυτούς χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος την νέα Αθλητική χρονιά στον Αγιασμό που τέλεσε, προσκεκλημένος της Διοίκησης της ομάδας «ΚΙΣΑΜΙΚΟΣ», στο γήπεδο της ομάδας, που ευρίσκεται στην έδρα της Μητροπόλεως στην Κίσαμο.

Παρόντες ο Πρόεδρος της ομάδας, επιχειρηματίας κ. Αντώνιος Ροκάκης, τα μέλη της Διοίκησης, οι παίχτες, προπονητές, τεχνικοί σύμβουλοι, φίλαθλοι, κ.α.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Αμφιλόχιος, αφού εξέφρασε την χαρά του για την άνοδο της ομάδας στην Γ΄ Εθνική κατηγορία και χαιρέτισε την ελπιδοφόρα προσπάθεια και συνεισφορά του Προέδρου, επιχειρηματία, κ. Αντωνίου Ροκάκη ως και όλου του Δ.Σ., ευχήθηκε νικηφόρους αγώνες.

«Αθλητισμός, ανέφερε, σημαίνει πολιτισμός. Δεν ασκεί μόνον το σώμα, αλλά καλλιεργεί και την ψυχή μέσα από την πειθαρχία, την υπακοή, την συνεργασία, την ευγενή άμιλλα, την προσπάθεια για επιτυχία.

Είναι ευκαιρία για υπέρβαση. Διέξοδο σε δημιουργική απασχόληση, δυνατότητα απασχόλησης της νεολαίας μας σε χώρους μακριά από κινδύνους και παγίδες που ελλοχεύουν γύρω τους και ανάμεσα μας, καραδοκώντας να παγιδεύσουν τα νιάτα και να τα οδηγήσουν σε κόσμους αισθήσεων και παραισθήσεων.

Χαιρόμεθα που στον τόπο μας, την όμορφη Κίσαμο, καλλιεργείται και καρποφορεί το πνεύμα αυτό της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς αθλητισμού», κατέληξε.

Ο Πρόεδρος της Ομάδας κ. Αντώνιος Ροκάκης ευχήθηκε με την σειρά του καλή χρονιά, επιτυχίες στην προσπάθεια της ομάδας και ευχαρίστησε τόσο τον Σεβασμιώτατο κ. Αμφιλόχιο, όσο και όλους τους παρόντες για την στήριξη τους στην ανοδική πορεία και προσπάθεια της ομάδας.

Εμφανίσεις: 62787
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!