Εγκρίθηκε η μελέτη για τις εργασίες στον Όσιο Αντώνιο στο Βένι

veni 1

Με μεγάλη χαρά πληροφορούμε τους ανθρώπους του τόπου μας, οι οποίοι ευλαβούνται το της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής Αρκαδίου Μετόχιο του Οσίου Αντωνίου στο Βένι, ότι εγκρίθηκε από την 28η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων η μελέτη για την αποκατάσταση του Ηγουμενείου του.

Πολύ σύντομα, με την βοήθεια του Θεού, και αφού ορισθούν από την Μονή τα μέλη της Επιτροπής Αναστηλώσεως, θα ξεκινήσουν οι εργασίες της αποκαταστάσεως.

Θερμές ευχαριστίες οφείλονται σε εκείνους που εκπόνησαν την σχετική μελέτη καθώς και όσους αγαπούν και συνδράμουν το Ιερό Μετόχιο.

Η προσφορά τους και ιδιαίτερα η προσευχή τους θα δώσουν στην Τοπική μας Εκκλησία και τα μέλη της την μεγάλη πνευματική χαρά να το δούμε να αποκτά την πρώτη του μορφή και να δύναται να αναπαύσει τους προσκυνητές του.

Ήδη από την Ιερά Μονή Αρκαδίου ανατέθηκε στον Αρχιμ. Θεολόγο Αντωνάκη η διακονία του Ιερού Μετοχίου και η επίβλεψη του έργου της αποκαταστάσεώς του.

veni 5

veni 6 

Εμφανίσεις: 50784
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!