Ετήσια φιλανθρωπική συναυλία από την Ι.Μ. Κυδωνίας

sinaulia1

Μεγαλειώδης μπορεί να χαρακτηριστεί, από την ευαισθητοποίηση και την αθρόα προσέλευση των  Χανιωτών και όχι μόνο, η φιλανθρωπική συναυλία που οργάνωσε η Ι. Μητρόπολη Κυδωνίας & Αποκορώνου στο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου με τον γνωστό καλλιτέχνη Μιχάλη Τζουγανάκη.

Με συγκινητικά  λόγια ο γνωστός καλλιτέχνης φανέρωσε τις κοινωνικές του ευαισθησίες μέσα από τα τραγούδια που ερμήνευσε τόσο ο ίδιος, όσο και ο υιός του Αλέξανδρος Τζουγανάκης.

Είμαστε άνθρωποι είπε ο γνωστός καλλιτέχνης και δεν κάνουμε τίποτα άλλο από το χρέος μας σε τέτοιες προσπάθειες για το κοινωνικό καλό.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Τζουγανάκη για την φιλανθρωπική συναυλία, προσφέροντας του τιμητική πλακέτα εκ μέρους της Μητροπόλεως μας.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Πρωτοσύγκελλο Αρχιμ. Δαμασκηνό Λιονάκη για την άψογη διοργάνωση της συναυλίας από πλευρά της Μητρόπολης, την κ. Νάνσυ Αγγελάκη πρόεδρο της ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ για την συνδιοργάνωση της συναυλίας,  την κ. Στέλλα Περάκη υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων των συσσιτίων της Μητροπόλεως που εργάστηκε νυχθημερόν και η οποία έκανε τις επαφές με τους Καλλιτέχνες, καθώς και όλα  τα παιδιά του προγράμματος Ξένιος Ζευς,   που απασχολούνται στην Μητρόπολη.

Κατόπιν απηύθηνε χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Εμμανουήλ Σκουλάκης, ευχαριστώντας τον καλλιτέχνη και άνθρωπο κ. Μιχάλη Τζουγανάκη, που στους  χαλεπούς καιρούς που ζουν  τα νοικοκυριά δεν σταματάνε να πραγματοποιούνται ευαισθητοποιημένες κινήσεις από ανθρώπους με κοινωνικές ευαισθησίες.

Μετά το πέρας της συναυλίας ο Πρωτοσύγκελλος Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης πήρε τον λόγο και ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο, τον κόσμο, τους συνεργάτες του και τον κ. Μιχάλη Τζουγανάκη, για την καταπληκτική και όμορφη αυτή βραδιά, μία βραδιά ανθρωπιάς και στήριξης στον συνάνθρωπο που δυσκολεύεται να προσπεράσει τους σκοπέλους της καθημερινότητας.

sinaulia2

sinaulia3

Εμφανίσεις: 47830
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!