Καλλιεργήσιμες εκτάσεις σε απόρους από την Αρχιεπισκοπή Κρήτης

arxiepiskopos Crete

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας που πλήττονται από τη κρίση και τη φτώχεια στέκεται η Εκκλησία της Κρήτης. Η Ιερά Αρχιεπισκοπή σχεδιάζει να παραχωρήσει γεωργικές εκτάσεις σε πολίτες που θα δηλώσουν ενδιαφέρον να καλλιεργήσουν και να παράγουν προϊόντα που θα τους επιτρέψουν να έχουν μια καλύτερη ζωή για τις οικογένειές τους, αλλά και για τους άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Όπως τόνισε σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, η εκκλησία της Κρήτης θα σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη ειδικά σε αυτή τη δύσκολη εποχή που περνάμε.

Η Αρχιεπισκοπή έχει ήδη ξεκινήσει τις σχετικές διαδικασίες ωστόσο, όπως άφησε να εννοηθεί ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ειρηναίος, η επιτυχία της προσπάθειας αυτής θα εξαρτηθεί από το ενδιαφέρον που θα δείξουν οι ίδιοι οι πολίτες.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθημερινά στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής Κρήτης στο Ηράκλειο, στις Μητροπόλεις του νησιού αλλά και στους ναούς όλων των ενοριών, χιλιάδες πολίτες αναζητούν ένα πιάτο φαγητό για τους ίδιους και τα παιδιάς τους.

Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!