Υποδοχή Ιερών Λειψάνων στην Αγία Τριάδα των Τζαγκαρόλων (ΦΩΤΟ)

tzagkarolon

Με χαρμόσυνες κωδωνοκρουσίες και πλήθος κληρικών και προσκυνητών, έγινε η υποδοχή των Ιερών Λειψάνων των θαυματουργών και νεοφανών μαρτύρων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, εκ της νήσου Λέσβου, στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Τριάδος των Τζαγκαρόλων.

Τα Ιερά Λείψανα μετέφερε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου κ. Ιακώβου, ο Πρωτοσύγκελλος Αρχ. Ιάκωβος Καραμούζης, τον οποίο υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο στις 12:00 μμ ο Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως μας Αρχιμ. Δαμασκηνός Λιονάκης, εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού που απουσιάζει για εργασίες της συνόδου, στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, ως συνοδικός.

Στην Αγία Τριάδα παρέλαβε  τα Ιερά Λείψανα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος μαζί με τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής και Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου π. Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη.

Στη συνέχεια τελέστηκε δοξολογία και κατόπιν ακολούθησαν σύντομες  ομιλίες  από τον Καθηγούμενο της Ιεράς  Μονής Αρχιμ. Αμφιλόχιο, από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίο και τέλος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως Μυτιλήνης, Ερεσσού και Πλωμαρίου Αρχιμ. Ιακώβο.

tzagkarolon1

tzagkarolon2

tzagkarolon01

P7100033

tzagkarolon3

tzagkarolon4

tzagkarolon5

tzagkarolon6

tzagkarolon7

P7100082

Εμφανίσεις: 62204
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!