Εγκαίνια Κοινωνικού Ιατρείου - Φαρμακείου της Ι.Μ. Αρκαλοχωρίου

iatreio minoa agiasmos main

ROMFEA.GR | Τελέστηκαν σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013 , τα εγκαίνια του Κοινωνικού Ιατρείου και Φαρμακείου στο δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Το Κοινωνικό Ιατρείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο αποτελεί μία πρωτοβουλία αλληλεγγύης από την Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου σε συνεργασία με τον δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Να αναφερθεί ότι τη τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός, παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα.

Η πρωτοβουλία της ίδρυσης του Κοινωνικού Ιατρείου και του Κοινωνικού Φαρμακείου αποτελεί παράδειγμα αγαστής συνεργασίας μεταξύ δήμου και Εκκλησίας για την ανακούφιση των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Οι δομές στεγάζονται σε χώρο που παραχώρησε η Ιερά Μητρόπολη σε κτίριο ιδιοκτησίας της επί της οδού Εμμανουήλ Λαμπράκη στο Αρκαλοχώρι και στελεχώνονται εθελοντικά τόσο από υπαλλήλους της Μητρόπολης και του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, όσο κυρίως από τους λειτουργούς υγείας που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή: εθελοντές ιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους και κοινωνικούς επιστήμονες.

Εμφανίσεις: 54317
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!