Η υποδοχή του Αγίου Φωτός στη Ι.Μ. Κυδωνίας

kid

Στο αεροδρόμιο των Χανίων έφθασε γύρω στις 8.30 το βράδυ το αεροσκάφος το οποίο μετέφερε το Άγιο Φως στην πόλη.  Πλήθος κόσμου με φαναράκια και λαμπάδες στα χέρια περίμενε στο χώρο υποδοχής του αεροδρομίου.

Η υποδοχή για την άφιξη του Αγίου Φωτός  έγινε με κάθε επισημότητα και το παρέλαβαν στα χέρια τους ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λάμπης, Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος, από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου και Καθηγούμενο της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής της Αγίας Τριάδας των Τζαγκαρόλων π. Αμφιλόχιο Παπαγιαννάκη, ο οποίος  μετέφερε το Φως από την Αθήνα.

Στη συνέχεια τελέστηκε σύντομη δέηση στο χώτο υποδοχής του αεροδρομίου ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Σεβασμιώτατος κ. Δαμασκηνός, ο  Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λάμπης Συβρίτου και Σφακίων κ. Ειρηναίος και ο Αντιδήμαρχος κ. Δημ. Λειψάκης.

Από το αεροδρόμιο με συνοδεία της αστυνομίας μεταφέρθηκε το Άγιο Φως στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της πόλης μας και κατόπιν  σε όλη την περιφέρεια Κυδωνίας & Αποκορώνου.

kid2

kid3

Εμφανίσεις: 56125
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!