Προσφορά αγάπης από τη Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου

DSC00505

Την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 και τη Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου 2013, κατά το γραφικό «ἡ γάρ κρίσις ἀνέλεος τῷ μή ποιήσαντι ἔλεος· κατακαυχᾶται ἔλεος κρίσεως» (Ἰακωβ. 2,13), διανεμήθηκαν:

α) Από την Παγκοινιά Παιδικών Γευμάτων της Ι. Μητρόπολης Αρκαλοχωρίου εκατό (100) δέματα αγάπης, με τρόφιμα και πασχαλινές λαμπάδες, σε παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα διανομής των παιδικών συσσιτίων. Η διανομή των δεμάτων πραγματοποιήθηκε στα Δημοτικά Σχολεία του Αρκαλοχωρίου.

β) Από τον Τομέα Αλληλεγγύης και Κοινωνικής Συνοχής της Ιεράς Μητρόπολής, στο χώρο του Πολιτιστικού Πολύκεντρου στο Αρκαλοχώρι, χίλια πεντακόσια (1.500) δέματα, συνολικής  ποσότητας τριάντα  (30) τόνων, μαζί με τρεισήμισι (3,5) τόνους κρέατος, σε εμπερίστατους αδελφούς μας, πτωχούς, νεόπτωχους, παιδιά και ανέργους.

Στη συλλογή των τροφίμων συνέβαλαν η Ιερά Μητρόπολη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΟΠΕΚΕΠΕ), οι Κληρικοί και τα Εκκλησιαστικά Συμβούλια των Ενοριών της Ιεράς Μητρόπολης, ο εμπορικός κόσμος, αλλά και πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι συνάνθρωποί μας, οι οποίοι έκφρασαν έμπρακτα την αγάπη, τη μέριμνα, την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους προς τον εμπερίστατο πλησίον.

Εμφανίσεις: 44864
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!