"Στόχος" αγνώστων ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος

kritis20eirinaios

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης

"Στόχος" αγνώστων φαίνεται πως έχει γίνει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, με τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος του να πολλαπλασιάζονται τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα με το Cretalive το πρώτο "χτύπημα" εναντίον του Αρχιεπισκόπου Ειρηναίου, εντοπίστηκε σε τοιχίο σε ράμπα εξόδου στην Εθνική Οδό.

Οι δράστες των χυδαίων συνθημάτων δε σταμάτησαν εκεί και συνέχισαν το έργο τους αυτή τη φορά στην οδό Λευθεραίου, κοντά στην πλατεία Νικαίας στην Κρήτη.

Η απαξίωση των θεσμών έχει γίνει καθημερινότητα.

Τώρα πια έφτασε η οργή και στα εκκλησιαστικά πρόσωπα με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης να αποδοκιμάζεται μέσω συνθημάτων σε τοίχους. 

Σε μια κοινωνία που αλλάζει συθέμελα, τα δεδομένα αλλάζουν από τη μία στιγμή στην άλλη, η απογοήτευση και η οργή του κόσμου χτυπά στα τυφλά. Επί δικαίων και αδίκων.

"Χτυπούν" τους πάντες, ακόμη και εκκλησιαστικά πρόσωπα που εισπράττουν άδικα την αποδοκιμασία των ανθρώπων.

Όταν θα έπρεπε τέτοιοι άνθρωποι, όπως ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ. Ειρηναίος, να δέχονται από παντού ευχαριστίες για τον καθημερινό αγώνα που κάνουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπό τους.

Σημειώση: Στη φωτογραφία έχει σβηστεί το υβριστικό σύνθημα για ευνόητους λόγους.

irinaios1-480x0

Εμφανίσεις: 107714
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!