Φιλανθρωπικός αγώνας για τη στήριξη του Αννουσάκειου Ιδρύματος

IMG 4288a

Με πρωτοβουλία του προπονητή του Α.Ο. Πλατανιά κ. Άγγελου Αναστασιάδη και την σύμφωνη γνώμη του Προέδρου της Διοίκησης της Π.Α.Ε. κ. Βαρουξάκη ως και όλων των μελών της, διεξήχθη το απόγευμα της 24ης Απριλίου στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στα Χανιά, φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ του Πλατανιά Χανίων και την Επισκοπής Ρεθύμνου.

Όλα τα έσοδα του αγώνα διατέθηκαν υπέρ του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, το οποίο περιθάλπει, φροντίζει και φιλοξενεί 85 ηλικιωμένους, καλύπτει τις ανάγκες 350 οικογενειών μέσω των δύο Προγραμμάτων «Κατ΄ Οίκον» Βοήθειας που λειτουργεί, δέχεται 1300 περιστατικά στα τέσσερα Φυσικοθεραπευτήρια του, προσφέρει 1500 μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση (άστεγοι, οικονομικοί μετανάστες, νεόπτωχοι, άνεργοι, κ.α.).

Λειτουργεί επίσης Κοινωνικό Ιατρείο και Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζοντας σε καθημερινή βάση σιωπηλά, αθόρυβα, αλλά ουσιαστικά και ενεργά τις ανάγκες πλήθος οικονομικά αδύναμων και ευπαθών συνανθρώπων μας. Ο καταξιωμένος προπονητής του Πλατανιά κ. Αναστασιάδης, γνωστός για το ήθος του και τις κοινωνικές ευαισθησίες του, δήλωσε: «με το μαζικό παρόν σας στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα, ενισχύετε τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι έχουν ανάγκη και αδυνατούν να κάνουν Ανάσταση».

Από πλευράς του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος, αφού εξέφρασε τις θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες του τόσο προς τον προπονητή του Πλατανιά κ. Αναστασιάδη για την πρωτοβουλία του αυτή, όσο και προς τον άξιο Πρόεδρο της Διοίκησης της Π.Α.Ε. Πλατανιάς κ. Βαρουξάκη, ως και όλα τα μέλη, καθώς όπως είπε «χωρίς την ουσιαστική και καθοριστική συμβολή τους δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί ο αγώνας», ως επίσης και προς την ομάδα Επισκοπής Ρεθύμνου, δήλωσε:

«Η συμμετοχή των δύο και πλέον χιλιάδων θεατών του αγώνα, φίλων του Πλατανιά και του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως μας, αποδεικνύει ότι, παρά τις δυσκολίες των καιρών, το φιλότιμο, η ευαισθησία και η ομορφιά δεν έχουν εκλείψει. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συντελεστές της όμορφης αυτής πρωτοβουλίας ως και όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αυτό. Ευχαριστούμε για τα χαμόγελα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας που χαρίζουν σήμερα στην πλειάδα των εμπερίστατων συνανθρώπων μας που καθημερινά δέχονται την φροντίδα και στοργή των δράσεων και υπηρεσιών του Ιδρύματος της Μητροπόλεως μας. Τους ευχαριστούμε επίσης γιατί η προσφορά αυτή της αγάπης τους θα ανάψει και το Πάσχα του 2013 την λαμπάδα της ελπίδας και της χαράς στο Ίδρυμα μας και τους ανθρώπους του. Καλή Ανάσταση».

IMG 4276a

IMG 4279a

Εμφανίσεις: 34769
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!