Εκστρατεία ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια από τη Μητρόπολη Κισάμου και την Αστυνομία

odik

"Δες τη ζωή ασφαλώς". Με το σύνθημα αυτό η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου συνδιοργανώνει (από 22 έως 24 Απριλίου) με τον Δήμο Κισάμου και την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων τριήμερο ενημέρωσης  για την οδική ασφάλεια και τις εξαρτησιογόνες ουσίες.

Η δράση αυτή, η οποία  πραγματοποιείται στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολύκεντρο της Μητροπόλεως, γίνεται σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων, καθώς στόχο και σκοπό έχει την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της μαθητιώσας νεολαίας του τόπου και της ευρύτερης περιοχής.

Ειδικοί επιστήμονες (ψυχολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, ιατροδικαστής) ως επίσης και εξειδικευμένοι αξιωματικοί της Αστυνομίας, με την βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων, ενημερώνουν, πληροφορούν, απαντούν στις απορίες του ακροατηρίου που αποτελείται από μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της ευρύτερης περιοχής. «Η ζωή είναι όμορφη και σας ανήκει. Χαρείτε τις ομορφιές της, γευθείτε τους χυμούς της.

Μην εγκλωβίζεστε στον κίνδυνο της ταχύτητας και στην δοκιμή του απαγορευμένου. Αντισταθείτε στους ψεύτικους παραδείσους που οι «επιτήδειοι» σας υπόσχονται έχοντας ως στόχο να σας παγιδεύσουν στα πλοκάμια της εξάρτησης, οδηγώντας σας σε σωματική, ψυχική και πνευματική εξαθλίωση. Πείτε ναι στην ζωή και όχι στον θάνατο. Στις προκλήσεις των καιρών απαντήστε δημιουργικά, με όνειρα και οράματα. Αγωνιστείτε για μια ζωή ελεύθερη, αληθινή, μακριά από εξαρτήσεις, αισθήσεις και παραισθήσεις. Σ΄ αυτή την τόσο όμορφη αλλά και ιδιαίτερα ευαίσθητη περίοδο της εφηβείας σας πρότυπο σας ας γίνει ο Χριστός. Εμπιστευθείτε Τον, πιστέψτε Τον, γνωρίστε Τον. Αφήστε σ΄ Εκείνον την ζωή σας και να είστε σίγουροι ότι Εκείνος θα σας οδηγήσει με ασφάλεια», σημείωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος στον σύντομο χαιρετισμό του, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του προς τον Δήμο Κισάμου, την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων ως επίσης και τις Διευθύνσεις Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Νομού για την συνεργασία και συνδιοργάνωση της τόσο ουσιαστικής αυτής δράσης.

odik2

Εμφανίσεις: 39006
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!