Θεατρικό εργαστήρι από την Μητρόπολη Κισάμου

tsatsaronakeio1

Στο «Τσατσαρωνάκειο» Πολύκεντρο της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου λειτουργεί Θεατρικό Εργαστήρι, αποτελούμενο από ομάδα σαράντα και πλέον παιδιών Γυμνασίου και Λυκείου. Το Εργαστήρι στηρίζεται από εθελόντριες εκπαιδευτικούς της περιοχής με την ευθύνη του γνωστού και καταξιωμένου από την ταινία «ΤΟ ΝΗΣΙ» σκηνοθέτη και ηθοποιού κ. Καλογεράκη Δημήτρη, ο οποίος έχει και την ευθύνη λειτουργίας της δράσης αυτής της Μητροπόλεως.

Την περίοδο αυτή η θεατρική ομάδα ετοιμάζει να ανεβάσει το έργο «Βασιλιάς Λήρ» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ. Οι συναντήσεις της ομάδας γίνονται κάθε Σάββατο απόγευμα 6-8μ.μ.

Όπως δήλωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος «σε εποχές που η κοινωνία, ο τόπος και οι άνθρωποι του συνειδητοποιούν καθημερινά ολοένα και περισσότερο ότι αιτία του ζόφου της καθημερινότητας μας είναι η πνευματική μας αποψίλωση και πτωχεία, η Μητρόπολης μας και μέσω της δράσης της αυτής προσπαθεί να αντισταθεί στο ρεύμα και το πνεύμα των καιρών, δημιουργώντας ευκαιρίες για τα νιάτα του τόπου μέσα από δράσεις πολιτισμού. Όσο συντομότερα κατανοήσομε ότι πολιτισμός σημαίνει φως, τόσο γρηγορότερα θα ανακουφιστούμε από το σκοτάδι που απειλητικά απλώνεται γύρω μας και ανάμεσα μας», κατέληξε. 

Εμφανίσεις: 46675
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!