Ο Μητροπολίτης Κισάμου δεν εορτάζει τα Ονομαστήρια του

kisamouΗ Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου ανανκοινώνει ότι την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, εορτή του εν Αγίοις Πατρός ημών Αμφιλοχίου Επισκόπου Ικονίου, άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος.

Ο Σεβασμιώτατος συμμεριζόμενος τις δοκιμασίες και δυσκολίες των καιρών μας και συμπάσχοντας με τους ανθρώπους του τόπου και της ευρύτερης περιοχής δεν θα δεχθεί επισκέψεις στο Επισκοπείο, ούτε και θα παραθέσει την ειθισμένη εόρτια τράπεζα.

Το μεσημέρι της εορτής θα παραθέσει γεύμα αγάπης στους Τροφίμους του Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως.

Τον Εσπερινό της εορτής,  Πέμπτη 22 Νοε. και ώρα 5.30μ.μ., θα τελέσει στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Καντάνου, την δε Θεία Λειτουργία στην Ιερά Πατριαρχική Μονή Οδηγητρίας Γωνιάς.

Εάν κάποιοι επιθυμούν την προσφορά δώρων παρακαλούνται όπως, αντί αυτών, προσφέρουν την αγάπη τους στις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες του  Αννουσάκειου Ιδρύματος της Μητροπόλεως, το οποίο, εκτός των άλλων δράσεων του,  τον καιρό αυτό προσφέρει στα συσσίτια του (απόρους, νεόπτωχους, μετανάστες, τροφίμους, κ.α.) περί τις χίλιες πεντακόσιες (1.500) μερίδες φαγητού σε εβδομαδιαία βάση.

Εμφανίσεις: 71248
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!