Eργαστήριο Πληροφορικής από την Ι. Μ. Κισάμου

 compiuter

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου και Σελίνου ανακοινώνει ότι,  κατόπιν εθελοντικής προσφοράς Καθηγητών Πληροφορικής, στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της θα λειτουργήσει το Εργαστήριο Πληροφορικής του, το οποίο είναι εξοπλισμένο με Υπολογιστές και όλα τα παρελκόμενα τους,  Τμήμα εκμάθησης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Το Τμήμα απευθύνεται σε Ενήλικες, αρχάριους σε σχέση με την χρήση των Υπολογιστών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δέκα (10) εβδομάδες με πενήντα ώρες (50) διδασκαλίας. Θα διδαχθούν: Εισαγωγή στους Υπολογιστές, Βασικές Αρχές Υπολογιστών, κ.α. Τα μαθήματα, τα οποία είναι δωρεάν θα αρχίσουν από 1ης Νοεμβρίου.

Μιλώντας για την νέα, αυτή, δράση-πρωτοβουλία της Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου, ο Σεβ. Μητροπολίτης κ. Αμφιλόχιος σημείωσε: «Στις προκλήσεις των καιρών μας οι καταγγελτικές κραυγές δεν λύνουν, αλλά πολλαπλασιάζουν το πρόβλημα. Η απάντηση στην πρόκληση χρειάζεται να ανοίγει ορίζοντες, να δίδει ευκαιρίες, να ανασταίνει την ελπίδα, να ζωντανεύει το όνειρο.

Χρέος της Εκκλησίας και τώρα και πάντοτε, ιδιαίτερα σε δύσκολους καιρούς, είναι να ανεβάζει τον τόπο, την κοινωνία και τους ανθρώπους του «λίγο ψηλότερα».

Εμφανίσεις: 39285
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!