Κοινωνικό Φροντιστήριο από την Ι. Μ. Κισάμου

polykentro

Η Ιερά Μητρόπολις Κισάμου & Σελίνου θέλοντας  να έλθει αρωγός  στην προσπάθεια των μαθητών και των οικογενειών τους στον στίβο της μάθησης και της παιδείας, παιδιών που η οικονομική κρίση τους στερεί την δυνατότητα φροντιστηριακής υποστήριξης, θα λειτουργήσει στους χώρους του «Τσατσαρωνάκειου» Πολύκεντρου της, το οποίο πρόσφατα εγκαινίασε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, φροντιστηριακά τμήματα για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Στο κάλεσμα της Μητροπόλεως προς την ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα για εθελοντική προσφορά, υπήρξε συγκινητική ανταπόκριση πολλών εκπαιδευτικών διαφόρων ειδικοτήτων: Φιλόλογοι, Φυσικοί, Χημικοί, Μαθηματικοί,  κ.α. εκπαιδευτικοί προσφέρθηκαν εθελοντικά να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή της Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλόχιος μαζί με τις ευγνώμονες ευχαριστίες του προς τους εκπαιδευτικούς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Μητροπόλεως, δήλωσε: «Σε μια εποχή που δοκιμάζονται σκληρά οι αντοχές όλων μας η τοπική μας Εκκλησία υψώνει και πάλι το λάβαρο της ελπίδας και καλεί όλους τους αποδέκτες του μηνύματος μας σε συστράτευση αλληλεγγύης, προσφοράς, αγάπης, θυσίας και υπέρβασης.

Στο μεγάλο ΓΙΑΤΙ των παιδιών μας, ας απαντήσουμε όχι παθητικά και ενοχικά, αλλά μετανοημένοι και συνειδητοποιημένοι με πράξεις και έργα. Ας δημιουργήσομε ευκαιρίες και δυνατότητες τέτοιες που να μπορούν και πάλι τα παιδιά μας να ονειρεύονται, να ελπίζουν, να δημιουργούν, να αγαπήσουν την ζωή. Το αξίζουν, τους το οφείλομε». Οι εγγραφές των μαθητών έχουν ήδη αρχίσει και τα φροντιστηρικά μαθήματα θα ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου.   

Εμφανίσεις: 39775
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!