Παράκληση για τους πλημμυροπαθείς της Αυστραλίας από τον Κυθήρων Σεραφείμ

ImageΤην Παρασκευή 14-11-2011 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυθήρων και Αντικυθήρων κ. Σεραφείμ προέστη της Ακολουθίας της Ιεράς Παρακλήσεως προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Κυθήρων, όπου θησαυρίζεται η Θαυματουργός Εικών της Υπεραγίας Θεοτόκου που βρέθηκε στο νησί και αποτελεί το καύχημα των απανταχού Κυθηρίων.

Η Ιερά Παράκλησις τελέστηκε με πρωτοβουλία του Σεβασμιωτάτου και αναπέμφθηκαν δεήσεις και ικεσίες υπέρ προστασίας και θείας βοηθείας των εν Αυστραλία χειμαζομένων Κυθηρίων και Αντικυθηρίων αδελφών μας, οι οποίοι κατά χιλιάδες διαβιούν στην ευρύτερη περιοχή του Queensland και του Brisbane, και τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν τη μανία των πλημμυρών και των σφοδρών βροχοπτώσεων, με αποτέλεσμα να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς σπίτια και περιουσίες.

Ο Σεβασμιώτατος, αρκετοί ιερείς της νήσου και πιστός λαός, προσευχήθηκαν στην Παναγία τη Μυρτιδιώτισσα για ταχεία αποκατάσταση των πληγέντων στην Αυστραλιανή Ήπειρο, τονίζοντας ότι πρόκειται για καταστάσεις που επιτρέπει ο Θεός "ως μήνυμα εκ του ουρανού δια τας αμαρτίας ημών".

Κατά τη διάρκεια της Ακολουθίας εψάλλη σειρά Μεγαλυναρίων προς την Υπεραγία Θεοτόκο που έχει συγγράψει ο Σεβασμιώτατος Κυθήρων υπέρ προστασίας και σκέπης από κάθε είδους καταστροφή, απειλή και ζημία, υπέρ της νεολαίας, των διαζευγμένων και διαλελυμένων οικογενειών και κάθε εμπερίστατου αδελφού μας.

Εμφανίσεις: 101201
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!