Αυστραλίας Στυλιανός περί συμφώνου

ImageΕπίθεση εξαπέλυσε ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Στυλιανός εναντίον των ιεραρχών που τάχθηκαν, με ανακοίνωσή τους, εναντίον

του λεγόμενου "Συμφώνου Ελεύθερης Συμβίωσης".

 

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σε άρθρο του τονίζει πως «όσο νηφάλιος και αν μείνει ο εξ "αποστάσεως" παρακολουθών τα εν Ελλάδι επισήμως δηλούμενα μπορεί να αισθανθεί ακόμα και δικαιολογημένη αγανάκτηση για την εθελοτυφλία και άμετρη υποκρισία κάποιων δήθεν ταγών».

 

Επίσης ο κ. Στυλιανός αναφερόμενος στον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σωτήρη Χατζηγάκη έκανε λόγο για  "ειλικρίνεια, στοργή και γενναιότητα του υπουργού Δικαιοσύνης, που προσπαθεί να ασκήσει σταδιακά και εν συνεννοήσει με την Εκκλησία, την ευθύνη της Πολιτείας έναντι "ταλαιπωρούντων και ταλαιπωρούμενων" Ελλήνων υπηκόων, έστω και με κάποιο ρηξικέλευθο, τολμηρό νομοθέτημα.

 

Ακόμα ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας στο δυνατό άρθρο του συνεχίζει «Από το άλλο δυστυχώς μέρος, κάποιοι γνωστοί πλέον και μη εξαιρετέοι "ραβδούχοι" από την Ιεραρχία της Ελλάδος, κοπτόμενοι τάχα για τον θεσμό του χριστιανικού γάμου, σπεύδουν να κατασυκοφαντήσουν ως επικίνδυνο "εχθρό" της εκκλησίας (!) όχι μόνο τον Υπουργό, αλλά και ως "μοιχούς" όλους συλλήβδην εκείνους που ήδη συζούν ελευθέρως, ήτοι τους συμβιούντας εκτός του γάμου πού ευλογεί η Εκκλησία.

 

Και δεν διερωτώνται τουλάχιστον αν πρόκειται για μέλη του Ορθοδόξου λαού (και δη το λεγόμενο "Ποίμνιό" τους!), ή για αγνώστου προελεύσεως και κοινωνικών συνθηκών "συντρόφους" της πλουραλιστικής συγχρόνου Ελλάδος. Μα που επιτέλους ζουν αυτοί οι άνθρωποι; Δεν αντιλήφθηκαν ακόμη ότι ζούμε σε άλλους καιρούς;».

 

Κλείνοντας ο κ. Στυλιανός το άρθρο του, αναφέρεται με καλά λόγια για τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο τονίζοντας τη νηφαλιότητά του και την "φιλάδελφο συμπεριφορά του" και το "αυθεντικό μέτρο Χριστιανού Ποιμένος και σοφού Παιδαγωγού".

 

Ο οποίος, κατά τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας " υπογράμμισε προς πάσα κατεύθυνση το απαραβίαστο της ελευθερίας του ανθρωπίνου προσώπου, όπως το καθιέρωσε ο ίδιος ο Θεάνθρωπος επί της γης: "Όστις θέλει?".
Εμφανίσεις: 91357
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!