Κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο του Αυστραλίας Στυλιανού

Image
Ο Αρχιεπίσκοπος υπογράφει
Πυκνό ακροατήριο από ακαδημαϊκούς, θεολόγους, κληρικούς και ομογενείς, παρακολούθησε την παρουσίαση

του νέου βιβλίου του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Στυλιανού, που κυκλοφόρησε στην αγγλική γλώσσα, με τίτλο "The Infallibility of the Church in Orthodox Theology"

Το βιβλίο που εκδόθηκε από κοινού από τον εκδοτικό οίκο της Θεολογικής Σχολής Αγίου Ανδρέα στο Σίδνεϊ και του ATF Press της Αδελαϊδας θα κυκλοφορήσει σε όλο τον κόσμο.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μετάφραση της ελληνικής έκδοσης του βιβλίου "Το Αλάθητον της Εκκλησίας κατά την Ορθόδοξο Θεολογία", που ήταν και η διδακτορική διατριβή του Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας το 1965, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η μετάφρασή του έγινε από τον Φίλιππο Καριάτλη, καθηγητή της Θεολογικής Σχολής.

Η παρουσίαση έγινε σε αίθουσα του ναού των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Σάουθ Γιάρα της Μελβούρνης και, όπως αναφέρθηκε, "συνήθως η μετάφραση χάνει από το αρχικό κείμενο, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση η Θεολογία θα έχανε αν δεν μεταφραζόταν το βιβλίο αυτό που θεωρείται κορυφαίο και μοναδικό στο είδος του".
Εμφανίσεις: 33528
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!